VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 5 juni 2012

Hemma hos mig......................

När jag loggar in mig på Bloggen så upptäcker jag att jag inte är den flitigaste bloggaren just nu. Vet inte riktigt vad det beror på. Kanske jag behöver en paus från detta eller kanske är det så att det jag har behov av att skriva ner inte riktigt passar. Livet bjuder ju på olika.

Vad har då hänt hemma hos mig sedan sist? Jo våren har övergått till försommar. Häggen har blommat över och syrenerna  snart också. Oj vad fort det går denna "Mellan hägg och syrentid" den vackraste tiden på året. Det enda som man kan klaga på  är all denna frömjöl som har legat som ett äckligt täcke överallt både utomhus och inomhus. Men nu har det regnat i några dagar så jag tror att träden är avsköljda. Hoppas det för då blir jag också bättre i ögonen.

Angående mitt nya hudmärke som uppkommit har jag inte fått någon tid på hud ännu. Jag har ring och påpekat detta men sköterskan som svarade tar inte det på allvar tycker jag. Konstigt då jag verkligen blev uppmanad av läkaren då jag var där sist att höra av mig om jag upptäckte något nytt. Nu har ju remissen legat där i nästan en och en halv månad. Ja ja man får väl gilla läget.

Pappa i Västerås har blivit opererad för sin gråstarr men ser inget ännu. Det skulle ta upp till en vecka sa doktorn innan man kunde märka av någon förbättring. Hoppas verkligen att det lyckades för nu lever han ju i totalt mörker har bara radion som förströelse. Till det possitiva är att han numera har full hemtjänt och larm så nu känns allt tryggare på den fronten. Att flytta till annat boende och till min stad är inget som han är intresserad av. Så det får jag väl slå ur hågen.


Igår fyllde min stora Prins 11 år och idag fyller min Prinessa Maya 7 år. I helgen var alla hemma här så vi firade dem båda med ett stort kalas. Meningen var att vi skulle ha trädgårdsfest men det fick vi ställa in. Termometern visade på knappt 10 grader och stundtals stod regnet som spö i backen. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

9 kommentarer:

 1. God morgon. Härligt med kalas. Ska till Sthlm på ett på söndag då dotter där fyller 35 år. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Nu har solen kommit fram igen och det är en blå himmel. Snart åker vi på semester ner till Öland och Småland. Ha en fin dag !

  SvaraRadera
 3. Jo nog händer det mycket hos dig just nu och jag förstår att det kan vara svårt att hitta blogginspirationen. Man har ju liksom fullt upp ändå!
  Och tack Agneta för dina fina bilder om min bröllopsbilder, jag blev såååå glad! Tack!

  SvaraRadera
 4. Tack för pratstunden igår, får vi göra oftare.

  BS Tack för titten !

  Ska du fira idag ? Vi ska röja i gästrummet så makens föräldrar kan komma och hälsa på till helgen.

  Puss o Kram

  SvaraRadera
 5. Vad fint du har hemma.

  Man ska väl blogga när man har tid över för det. Inte känna något tvång.
  Så gör jag för annars skulle jag inte göra annat än att blogga ... hehehe.

  Ha en fantastiskt bra nationaldag och tack för de fina bilderna!

  SvaraRadera
 6. Åh, så fint du har det där i trädgården..
  Hoppas du får tid hos läkarn nu snart så du slipper gå och vara orolig..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Halloj i stugan!
  Var ett tag sedan jag besökte dig.
  Hoppas allt är väl med dig :)
  Ha en fin dag!
  Kramen♥

  SvaraRadera
 8. Hej! Det är skoj att fylla år. jag fyller 48 på Torsdag och på Fredag så åker vi på Semester. Hi Hi !!

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Fina bilder ...
  Önskar dig en mysig Midsommarhelg!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...