VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 31 december 2012

GOTT NYTT ÅR!!!!
Efter ett ganska livligt julfirande så sitter jag och Hjärtat här allldeles ensamma och inväntar nyåret. Det är skönt! Vi har ätit vår nyårs-supe men sparade efterätten till senare för det känns som magen sprängs. Såg nu på Tv att i Sidny har det redan blivit 2013 och nu smyger det nya året sig sakna närmare. Hoppas att det blir ett bra år men mera possitivitet än negativa händelser. Det mesta rår man inte över, ute i världen ser det dystert ut på många platser. Tänker speciellt på människorna i Syrien, stackars de. Hoppas att det vänder.
Att avge nyårslöften är ju ganska poppulärt och att sedan bryta dem är lika typiskt. :)  Hade tänkt att inte avge något men nu när jag sitter här och skriver så kan jag inte låta bli att önska att jag i 2013 ska ta mig mer tid till mina vänner och mina nära och kära. Börja att leva livet istället för att ständigt göra förberedelser för det :) Leva i nuet istället för imorgon!
Sedan är det ju det där med hälsan, Crosstrainern som bara står där ute på altanen kanske man skulle börja bruka som var menat den dagen man införskaffade den. :) Men detta är ju något jag ständigt tänker på vid varje nyår. Ja, ja men 2013 kanske.............................jo jag ska verkligen försöka. Läs noga FÖRSÖKA  inte något löfte.
Önskar er alla ett Gott Nytt 2013!

5 kommentarer:

 1. Då är det dags att jag skriver och önskar dig och din familj Ett riktig Gott Nytt År.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 2. Jag önskar er ett riktigt gott 2013. Hoppas att många, många får ett bättre 2013 än vad 2012 var!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år till dig med vännen!! Jo nog har man lite löften som ligger och lurar innanför..inför- eller inte, men tanken är god. Önskan om hälsa och gott liv, för alla, nära och kära och medmänniskor. Banta, det har jag slutat med..tänker försöka röra lite mer på mig och inte fastna i gamla vanor igen..i allafall i januari :-)
  Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år!
  Ett räkmackeår som en bloggvän skrev....
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nej, de där löftena får allt vara för mig med men jag ska precis som du i alla fall göra ett riktigt försök.. Vi har nämligen också en Cross-trainer :)
  Vi får väl se..

  Kram Maidi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...