VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 2 juli 2010

MusikOFotoAutomaten = Jukeboxen


Favoritfyran i Musik.
Denna helg föreslog Pia-Lotta att vi lägger in låtar av våra fyra favoritartister genom åren.
De första artisterna är helt klart, The Beatles utan betänketid. Efter lite funderingar kom jag sedan fram till följande. Efter Liverpolgruppen kommer ABBA, Creedence och så naturligtvis Ulf Lundell. Naturligtvis finns det många fler som man tagit till sitt hjärta men dessa är nog de största.The Beatles - YesterdayABBA MegamixCreedence Clearwater Revival - Looking out my backdoorUlf Lundell - När jag kysser havet
Klick in dig på Jukeboxen HÄR där finns mera härliga låtar att lyssna till.

9 kommentarer:

 1. Fyra riktigt goa låtar. Även jag är väldigt svag för ABBA`s musik, dom kommer som nummer fem efter mina fyra som jag lagt in denna veckan.
  Ha en skön och solig helg.
  Lena

  SvaraRadera
 2. Helt i min musiksmak, kanske skulle lägga till MeatLoaf också, hade biljetter när han skulle komma till Sverige för några år sen, SEN BLIR DET INSTÄLLT. Jag tror jag var deppad i en hel vecka efteråt, minst.
  Njut och solen och sommaren!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lundell och Creedence.. absolut mina favvisar genom alla år och Visst håller Fogerty än .. det är rösten .. frontfiguren i Creedence oxså ju.. Abba var det, men nu så spelar jag aldrig dom. Beatles så klart.. helt klar helylle;)
  Ha de gott.. snart kommer solen igen.. den finns i nedan och kommer upp i nedan;) Tropikhatt.. solkräm=Sant;)

  SvaraRadera
 4. Men jösses, nu gav du mig huvudbry...jag är inte direkt datakunnig så hur sjutton får jag in 4x bilder? Ladda ned från YouTube klarar jag, men sen kör det ihop sig...ja, ja sonen dyker väl upp i helgen...(han kommer att stöna och sucka).
  Ha´ en fortsatt skön helg!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hur i hela friden ska man kunna välja domfyra bästa? Det varierar med sinnesstämningen tycker jag,men Creedence är ett hett tips! :)

  SvaraRadera
 6. Tjingeling !
  Musik helt i min smak :)
  Tycker det var lite svårt att välja "bara" 4 artister denna veckan.
  Det finns ju så mycket braaa musik , ju :)

  SvaraRadera
 7. Hejsan ! Hoppas allt är bara bra med dig.
  Önskar dig trevlig helg !


  Kramar

  SvaraRadera
 8. Hej Agnetha!!
  Tack för dina fina kommentarer! Här kommer ngr svar på dina frågor! 32 grader i poolen är toppen, vi har som mest kommit upp till 30 förra sommaren! Så härligt när barn och barnbarn kommer men som sagt det tar på krafterna. Bor i haninge!

  SvaraRadera
 9. När jag kysser havet är helt outstanding. En av de bästa låtarna Uffe har skrivit

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...