VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 31 juli 2010

MusikOFotoautomaten - Jukeboxen

Denna helg är det folkkära eller lokala artister som gäller i Jukeboxen. Jag behöver inte välja lokalt eller folkkärt för från mitt Värmland kommer många folkkära artister. Bland annat Sven Ingvars och kan man hitta mera folkkära PÔJKAR? Nej det tror jag inte på... *skratt*
Lyssna och tralla med.
Sedan är det jazzdrottning själv Monica Zetterlund. Hon var också känd som revyartist och skådespelerska. Verkligt folkkär blev hon när hon spelade pigan Malin i folklustspelet Söderkåkar i tv 1970 och strax därpå sockenhoran Ulrika i filmerna Utvandrarna och Nybyggarna.
Monica omkom så tragist i en brand i sin lägenhet våren 2005.


Mera folkkära och lokala artister hittar du HÄR hos Pia-Lotta.

13 kommentarer:

 1. Vi var och såg Sven-Ingvars på Rondo här i Göteborg för ett tag sen. Vilket drag gubbarna hade i sin show! Tummen upp!

  SvaraRadera
 2. Sven-Ingvars har jag sett ett antal gånger live.. här i Kristianstad såg jag dom senast i Sommarlustparken för ett par år sedan.. jättehärligt gäng som alltid har varit mina favoriter:) Härlig nostalgi:)
  Kram o ha de..

  SvaraRadera
 3. Monica gillar jag skarpt, men Sven-Ingvars är jag lite allergisk mot *skratt*!
  Tack för dina jättefina ord på min blogg!♥

  SvaraRadera
 4. Sven-Ingvars - haha - ja dom glömmer man inte och deras musik har jag dansat till många gånger i yngre dagar och Mpnika hon var verkligen speciell.
  Ha en fin söndag Agneta. Kram!

  SvaraRadera
 5. Sven-Ingvars är jättemysiga, spelar glad och dansvänlig musik. Monica är en alldeles förträfflig jazzsångerska.

  SvaraRadera
 6. Både Sven-Ingvars och Monica Zetterlund är ju duktiga artister som har hållit på länge. Det var ett tag sedan jag lyssnade på dom. Ett bra inlägg till temat.
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 7. Sven-Ingvars är grabbarna med choklad i ! Dom är kult och inte utan anledning heller för dom är bra, så är det bara.

  BS Hej !
  Nu är vi hemma igen och ska så förbli, så blev det. Det fina vädret tog slut och min ork, men man kan göra trevliga saker på hemmaplan med. På torsdag åker grabben på fotbollsläger i dagarna 3, jippikayej !!!!!!

  Hoppas verkligen vi hörs !

  Kram

  SvaraRadera
 8. BS Jasså seriösa musproblem ????? Behöver du kanske en ny mus ? Sist jag var på Elgiganten fanns det för 29 :-, inte vet jag om de är så bra. Den jag har kostade en hundralapp och den är jättebra, men jag kör inte trådlöst, de brukar nämligen krångla.

  Hoppas du får trevligt med din gamla vän ! Tror du inte hon undrar samma sak ? Äsch, koppla av, det kommer att gå fint ! Var dig själv, du är bra precis så där !

  Snart får vi egentid, på torsdag, på torsdag !!!!

  Kramar

  SvaraRadera
 9. BS Tyvärr var jag inte på väg till dig, men vem vet rätt som det är kanske jag kommer farande, om du orkar med främmande vill säga. Klart det går båtturer även från ? Kristinehamn ?

  Kram

  SvaraRadera
 10. Det här är morsan hennes! Till den hos Rantamor alltså! *skratt*

  SvaraRadera
 11. Liam är ju bara tre, så åk du! Ni kommer att ha jättekul!

  SvaraRadera
 12. Att Monica Z kom från värmland hade jag ingen aning om, alltid lär man sig något nytt. Trodde Värmlandska artister per definition var dansband ;-)

  SvaraRadera
 13. Hallå där. Hoppas allt är bra och att du fortsatt njuter av sommaren. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...