VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 28 september 2011

Ordlös onsdag.V 39 # P som i.............


Här hittar du fler ordlösa bilder på temat
14 kommentarer:

 1. søt liten pippi :) fint & kreativt !

  SvaraRadera
 2. Aha det är ju pippi och herr Nilsson vet ja.

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga Pippi-bilder! Bra val till den ordlösa uppgiften.
  Fortsätter skriva här även det nog mer handlar om ditt tidigare inlägg. Vilken jäkla tur att det gick som det gjorde med Maya, men hade de gjort allt rätt och tagit det hela mer på allvar vid första sjukhusbesöket hade hon ju sluppit en massa besvär och tråkigheter. Brusten blindtarm är väl inte att leka med.
  Dina bilder från sjukhuset är hur goa som helst. Vet inte hur många gånger jag redan nu har tittat på dem. Hon är bara så söt lilla tjejen!
  Svampen ja... Har i alla fall haft torkade trattisar i tre år utan märkt några smakförändringar. Viktigt är väl, att de bara är hur torra som helst innan de hamnar i burkar med lock.
  Ang. dina problem med att kommentera: Testa med att INTE ha bock i rutan "Fortsätt vara inloggad" när du loggar in på Google.
  Ha det gott vännen och ge gärna Maya några extra kramar från mig när tillfälle ges. Hoppas att hon får må riktigt bra i fortsättningen.
  Kram/SA

  SvaraRadera
 4. Pippi Langstrømpe !!! . Mit yngste barnebarn er 3 år og hun har lige opdaget Pippi Langstrømpe - Så når jeg besøger hende og hendes familie selvfølgelig så kører sangen fra CD'en hele tiden og meget højt .. Flotte billeder !!!

  SvaraRadera
 5. Vilken söt liten Pippi Lotta :)
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 6. Ja tänk vad jag har läst om Pippi när jag var liten. Det var en tös med klös.

  SvaraRadera
 7. Heisann!
  Sånn en skjønn pippikopi ;:OD)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...