VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 3 oktober 2011

Fototriss del 151: Rosa (för Rosa Bandet)


Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, organisationer och privatpersoner som vill engagera sig i kampen mot bröstcancer. Man kan stödja kampanjen bland annat genom att under oktober köpa rosa bandet och andra rosa produkter. Eller starta en egen webbinsamling som Helena på Fototriss gjort. Vill du vara med i hennes kampanj så ska du SMS:a BESEGRA 5718 till 72988. Om du skriver ditt namn efter insamlingens nummer (t ex BESEGRA 5718 Helena Friberg) kommer ditt namn att synas i insamlingen, annars blir din gåva presenterad som anonymJu fler som bidrar är chansen större att forskarna löser gåtan och att våra döttrar och dotterdöttrar går fria från bröstcancer. För mig är min högsta önskan här i livet att mina flickor ska få leva ett friskt, rikt och hälsosamt liv.Inte vill jag att något ont ska hända dem. Kunde jag skydda dem från allt elände i världen så skulle jag naturligtvis göra detta. Man kan komma med goda råd för att de ska slippa göra om de misstag som man själv gjort en gång. Om de lyssnar det vet jag inte, de tycker säkert att man tjatar och överdriver. Men man kan alltid hoppas att de innerest inne tar till sig något av det man vill förmedla.Men detta med bröstcancer det rår man inte på. Så hoppet att forskarna en dag ska finna orsaken till eländet. Att de en gång kanske kan hitta ett vaccin mot detta.
Jag väljer att deltaga i Helenas fototriss med rosabilder på min Moa i olika tidsepoker.


HÄR hittar du fler bidrag till Fototriss Rosavecka.

HÄR hittar du mer information om Rosa Bandet 2011


HÄR finns årets nyheter

14 kommentarer:

 1. Fina rosa bilder på dina barnbarn. Kram

  SvaraRadera
 2. Så fina rosa bilder du fått ihop. Visst är det så att man önskar att allt ska gå bra för barn och barnbarn och att inget ska hända dem..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Fina töser och bra trissat i både text och bild :-)

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det viktigt att vi alla ställer upp på något vis i Rosa bandetkampanjen!!!! Vi vill ju som du säger förskona alla våra döttrar, sonhustrur och barnbarn från denna sjukdom!!! Jag tänker i alla fall införskaffa en vacker brosch som finns att köpa!! Ha en fin vecka!!! /Kram från EvaMari....(jag kommer inte in som Bullfarmor längre!!??)

  SvaraRadera
 5. Så søte bilder, fin triss ;))

  SvaraRadera
 6. Fina trissbilder. Trevligt med glada barn.

  SvaraRadera
 7. Ljuvliga bilder!! Naturligtvis, det är viktigt att all forskning om cancer fortsätter, ibland känns den kampen tröstlös dock...å visst önskar man att ens barn ska slippa allt elände, vare sej det gäller sjukdom eller annat.
  Det här med att kommentera på bloggar verkar väldigt olika, själv har jag inga problem, förstår inte riktigt vad blogger sysslar med nu igen. Ska man behöva byta till nå´t annat system?
  Tack för dina varma rader hos mej, det är tungt...
  Ha en bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej! jag har bytt blogg och adress så du får registrera dig som följare här.

  http://skogsduvorna.blogspot.com/

  SvaraRadera
 9. Fin text till ett bra tema!

  SvaraRadera
 10. Vad fina bilder !

  BS Omtanken bär mig långt ska du veta ! Tycker som du , ska det vara så jäkla svårt ?????

  Tusen tack och varma kramar

  SvaraRadera
 11. Klart man ställer upp på rosa bandet, annars vore man en idiot eller väldigt fattig, som väl många är i Sverige nuförtiden, tyvärr.

  BS Det skulle vara en stor lättnad i det eländet om åtminstone FK monstret lyftes från mina axlar.
  Tackar som frågar !
  Med mig är det så här : äter pc för infektion i insticksområdet vid venporten, de spolade idag och det såg fint ut, så det känns lugnt. Mår rätt bra idag faktiskt, har ätit lite och fått behålla det. Läkarna planerar för stor tarmundersökning som ska göras i Gbg, då får dom söva mig. Annars går livet just nu mest ut på att vänta på att nåt ska hända.

  Kramar ♥

  SvaraRadera
 12. Va, har inte du uppdaterat än ???? Vad händer hos dig ?

  BS Tyck inte synd om mig, det har jag fullt upp med själv, hahaha. Imorron blir det endoskopi bara från stomin och upp, inte hela vägen som det var tänkt, så det blir lindrigare. Imorron ska venporten bort och endoskopin göras, tror det blir en relativt kort dag för mig imorron.

  Kramar

  SvaraRadera
 13. BS Visst har du saker att skriva om , det är jag säker på. Här händer ingen skoj heller eller jo, endoskopin jag nyss gjorde var bra, dvs. tarmen ser bra ut så långt man kunde se. Alltid något !
  Jag är lika vimsig som du med räkningarna så dom får maken ta hand om, så blir allt betalat i tid och inget kommer bort.
  Du känns deppig vännen , är du det ? Kan jag hjälpa till på nåt vis ???

  Varmaste kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...