VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 1 december 2011

Smygpremiär..............Det hade kommit ett sms på mobilen som jag inte hört utan uppmärksammade det först då jag skulle gå och lägga mig. Ja, just vid midnatt precis som min Maya och Erik sjunger. Åh vad varm jag blev i hjärtat. Förut idag hade jag pratat med Maya i telefon och då berättde hon att hon skulle vara Lucia och Erik pepparkaksgubbe på julfirandet i skola respektive dagis. De skulle bara prova kläderna för att se om de passade även iår. Tydligen gjorde de det för även om bildkvaliten inte är den bästa så ser jag att de är alldeles perfekta både kläder och barn.


Innan har Maya berättat för mig att hon ska bli popsångeska. Hon och en kompis som heter Tindra ska sjunga i ett band och de övar danssteg i hemlighet i hennes rum. Grannpojken Milton han ska bli trummis, fast jag tror inte han är tillfrågad ännu. Men mormor sa hon, vi måste "fånga" in fler pojkar för det måste finnas gitarrister också annars blir det inget band.


Ja vem vet, kanske det blir en framtida popgrupp. Drömmar är inte fel att ha.

6 kommentarer:

 1. Hej! Vad trevligt med lite sång och musik. Ha en fin dag !

  SvaraRadera
 2. Fint med sången!
  Och jag gillar Tina som var med i tidigare inlägg, just love her!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Åh dessa underbara barnbarn!!!!! Man blir varm i hjärtat och får en lyckoklump i bröstet!!!!!! Vilken ynnerst för oss som får uppleva detta!!! Ha nu en riktigt härlig helg!!!Kram EvaMarie

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Nu finns 365+1 foton 2012 uppe (+1 då det är skottår 2012).
  Utmaningen drivs i ny regi men med precis samma upplägg.
  I år har vi dessutom en facebooksida - 365+1 foton 2012.
  Vi hoppas att du vill vara med nästa år också!
  Hälsningar från Mia & Ebba

  SvaraRadera
 5. Härligt!!
  Visst, nu måste du hjälpa till och jaga rätt på pojkar..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Hej och go´ kväll Agnetha! Sitter och kikar runt lite och passar naturligtvis på att önska dig en riktigt god jul tillsammans med dina nära och kära!
  Kram/SA

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...