VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 21 september 2012

Hade tänk mig en ny kamera..... men NEJ.... så mycket folk!

                                                                   Bilden lånad HÄR
Jag hade som en stor del av övriga Sverige ställt klockan denna morgon för att göra ett besök i Experts utförsäljning. Jag hade ju haft turen att kunna andvända mitt presentkort innan konkursen så något storköp var väl inte aktuellt men något andväntbart skulle jag väl kunna hitta i allafall. "Hjärtat" hade tänk köpa en ny kamera till älgjakten nu när det var bra pris. Själv skulle jag inte tacka nej till en ny själv. Lite annat att förnya till köket finns väl också.
Så efter tidig frukost ( vi brukar för det mesta äta brunch :) ) åkte vi ner till centrum för att shoppa loss. Väl nere där så möttes vi av ett mer eller mindre kaos på både parkering och i gallerian. Guuuud vad mycket folk! Var kom alla dessa ifrån? Hade de tagit ledigt från jobb och skola för att ta del av varorna? Jag bor i en ganska liten stad så ruschen nere i centrum en tidig fredag är normalt ganska lung så inte hade jag förväntat mig detta. Visst, visst lite mera folk en sådan här dag var väl väntad men inte DETTA!
Kön var väl ca 100 meter då vi kom och späddes på undan för undan. "Hjärtat" gillar egentligen inte att shoppa och absolut inte när situationen blev så här. Han vägrade att ställa sig i kön och jag gillade inte detta heller.Men jag köade en liten stund medans Hjärtat hittat gamla bekanta som han förnöjsamt "pratade runt" med. Efter en stund tröttnade jag då kön i det närmaste stod still.
Några passerade mig med sina nyinköpta elektronik prylar samtidigt som de pratade om att hyllorna var ganska tomma där inne. Konstigt..... de hade ju nyss öppnat..... !
Några herrar stod en liten bit ifrån mig och den ene berättade för den andre att dagen före hade en lastbil varit där och lastat på varor som den sedan körde iväg med. SKUMT! Hmmm... får det verkligen gå till så??
Jag ska vänta tills hysterin lagt sig och besöka butiken då. Får  väl se om det finns några varor kvar

13 kommentarer:

 1. Vad synd att det inte blev en kamera, kan ju komma. Här i Borås har vi inte expert, eller ja vi hade men de har redan lagt ner. Jag får förlita mig till elgiganten istället, men som tur är behöver jag inget just nu. Tur att du hann använda ditt presentkort innan. Hoppas att du får en trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Nä dit går jag inte med sån kö. Behöver oxå en ny kamera, men det får man väl handla på MegaMarket ist (fan) Kram

  SvaraRadera
 3. Yngste svärsonen jobbar ju på ett köpcentra och där var det köer utanför Expert så det var ingen idé att ens tänka på att åka dit.

  BS Massa tacksamma kramar till dig min vän ♥

  SvaraRadera
 4. BS Tur att du orkar hänga kvar trots allt, stort varmt tack för det ♥ !!! Klart jag har en eller flera tumörer, läste ordet metastaser på ett utlåtande om mig hos öron-, näsa- halsdoktorn. Yngsta dottern ska ta ett allvarligt snack med grabben, sist hon pratade med honom tog det skruv, han är inte lika jävligt just nu. Han har stor respekt för henne, f ö den enda han verkar ha respekt för. Tyvärr verkar inte maken fatta hur ungen fungerar, det heter oftast att ” alla tonåringar är sådär “, vad vet han om det han har inga egna barn. Det är mina barn han fått träna sig på s a s . Känner mig ensammast i hela världen just nu, maken vet inte hur han ska bete sig och det är förståeligt. Svärmor ringde igår och grattade i efterskott och frågade hur det är, makens föräldrar och syskon vet inget än, ingen idé att säga nåt förrän man vet besked. Folk runt mig planerar för nästa år, själv kan jag knappt planera tills imorron, kanske lever jag inte då ?????
  Innerligt tacksam för att du finns.

  Kramar och pussar

  SvaraRadera
 5. Hoppas du haft det gott idag, här kämpar jag på, tycker jag känner mig mera andfådd igen. Hoppas det är tillfälligt.

  Tänker på dig !

  BS Dito raringen !!!!

  Löv och kramar

  SvaraRadera
 6. Nej köa är minsann ingen höjdare..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. BS halloj Stumpan !

  Ligger fortfarande i Borås, kom ihop mig med manliga sjuksköterskan igårkväll så idag har jag varit helt totalt fullständigt slut. Berättade för de som jobbade ikväll och detta var tydligen inget nytt för den grabben, fick vänta i 3 timmar på smärtlindring och lugnande, vidrigt var det !!!! Imorron tycker syrrorna ikväll att jag ska prata med avd.chefen, det gör mig så ledsen att det finns folk i vården med total avsaknad av empati, man är ju så liten och utlämnad ändå..
  Tyvärr verkar eländet aldrig ha nån ände, imorron ska jag på op. för att skrapas och ta cellprov, de letar ju än efter elakingen, usch !!!!

  Känns gott ändå att du finns där liksom, känner mig mycket ensam, du vet ju hur det är.

  Miljoner tacksamma kramar tillbaka

  SvaraRadera
 8. men hallå eller ????? Skriver du inte här längre ??? Kom igen, jag har börjat få upp farten igen, du vet ju att jag inte är mycket för FB. Snart är det höstlov, buuuhuuu, vill inte det ! Då ska vi nötas varje dag grabben och jag och det orkar inte jag.Får du hem barnbarnen på lovet ??? jag vill att Linköpingsprinsessorna kommer hit då, undrar om det går att övertala den motspänstiga mamman kanske ???? Den relationen är inte helt självklar, men det är det inte mycket som är heller.

  Massa kramar o puss på kinden

  SvaraRadera
 9. BS Jo, jag förstod att du har besök att barnbarn. Synd att du inte hinner med bloggen, du fattas här tycker jag. Önskar jag kunnat få träffa mina Linköpingsflickor nu på lovet, men då ska ju jag vara här på mitt stamställe, sjukhuset, och då går ju inte det. Veckorna bara flyger iväg och liksom flyter ihop. Idag väntar jag på vad min läkare ska komma och berätta efter onkologkonferensen. Maken kommer och hämtar mig, eller ska jag säga ev. hämtar mig. Det finns många frågetecken om allt egentligen.

  Hoppas du inte blir helt utsliten denna veckan.

  Massa kramar

  SvaraRadera
 10. BS Provtagningen gick sådär, läkaren lyckades sticka i en nerv så det gjorde helvetes ont ett tag. Inga svar har jag fått, men en ny tid för ny biopsi från hö.bröst den 21/11. Bryter ihop på allvar snart, usch !

  Kramar

  SvaraRadera
 11. Hejhopp ! Känns verkligen hopplöst att vänta , vänta och vänta och hela tiden oroas sig. Jävla skit !!!! Bra du frågade om hur man ska få i sig dessa kärnor. Man maler dom och blandar dom med nåt gott att dricka, annars får man inte i sig dom. Dosen kan du läsa dig till, viktigt att inte ta för mycket varje gång. Det ska vara kärnorna som de är man ska använda, de ska vara opastöriserade och oförädlade annars funkar det inte. Nix, det funkar inte att smörja in sig med olja gjord på aprikoskärnorna.

  Puss & Kramar

  SvaraRadera
 12. Hej kompis !
  Kopierar svaret jag skrev till Inger :

  BS hej !
  Nä nu jädrar får det vara nog med sorg o bedrövelse. Imorse såg jag ett par program ” De obotbara ”, vilket handlade om 2 som fått cancer men besegrat den. Kan dom, så kan jag !!!!! Är inte mogen att lägga mig ner och självdö ännu.Det finns saker man kan göra för att förbättra immunförsvaret, strypa cancerceller av vilken typ det vara månde. Då väcktes ett hopp i mig som jag inte haft innan. Nu ska jag utarbeta en plan för hur detta ska gå till tillsammans med hormoner och cellgift, men jag tänker bli så bra jag kan.

  KRAMAR ♥

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...