VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 19 september 2012

Sorgligt när det händer......

KONKURS..... ja inte är det någon trevlig nyhet. Men i min lilla stad är det extra tråkigt då denna elektronikkedja var den enda som fanns . Det var inte heller länge sedan som dem flyttade in i större lokaler och utvidgade sitt utbud till alla invånares glädje. Kundunderlaget kan inte heller ha varit lågt då jag alltid tycktes mig se en massa kunder i affären då jag passerade förbi .Men vad hjälper det då det finns många stora konkurenter att slåss emot runt omkring i hela riket. Vad hjälper det den lilla butiken i den lilla staden då allt styrs centralt. Nu finns det ju något som heter Franchiseföretag inom Expert också och de blev ju inte berörda denna gång. Men hur ska de kunna leva vidare då de är beroende av leveranser från just Expert??? Nej de blir nog tvungna att se sig om andra leverantörer och då är det ju inte Expert butiker längre.
Stackars anställda som än en gång står utan arbete. Några av dem blev ju för inte så länge sedan av med jobbet då de jobbade för ONOFF. Stackars de som har presentkort som de inte hunnit handla för innan. (just denna dag19 sep.) för sedan går de inte att andvända som betalnings medel. Ej heller löser butiken in dem..
Själv hade jag tur i oturen som för cirka tre veckor sedan var inne och handlade upp det P-kort jag fått i våras då jag fyllde år. Jag hade på känn att detta skulle komma och påskyndade affären av TV-inköpet som vi pratat om en längre tid. Fast problem kvarstår ju ändå ifall det skulle gå sönder något, då GARANTIN inte gäller längre. Får hålla tummarna för att TV är i prima skick och att Laptopen jag fick av barnen i våras också håller måttet.

7 kommentarer:

 1. Expert gick i KK. men dom skulle vara kvar i Linde iaf. Kram

  SvaraRadera
 2. Undrar om trygghetsförsäkringarna gäller för kameror...det är ju andra bolag som har de försäkringarna...Vi betalade i våras för tre år...Kramiz!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste någonstanns att de som hade tecknat de här försäkringarna inte skulle bli drabbade. Vet ej var jag läst det för nu har jag plöjt igenom många artiklar om denna KK.Men ring och kolla. ja vad gör man om det inte är så??? Gillar läget bara:
   Ha det bra! :)

   Radera
 3. Vi hade två Expertbutiker i Helsingborg. Båda har gått i KK. Så det är många som mister jobben här. Just hos oss är det en förfärlig konkurrens om kunderna inom elektroniken, så jag bara väntar på att det ska bli fler som drabbas.

  Gilla/Gunilla Ljungberg på FB

  SvaraRadera
 4. Hej. Hoppas det funkar som då OnOf gick i konkurs. Då uppmanades man att ta kontakt med tillverkaren om det fanns garanti kvar. Det är trist när sånt här händer. Många som blir arbetslösa. Ha det gott.

  SvaraRadera
 5. Gomorrn. Detta står i vår dagstidning idag. http://www.vk.se/703549/det-galler-for-experts-kunder. Det är konsumentverket som sammanställt det. Kan ju vara bra att veta.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det är alltid en favoritaffär som upphör.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...