VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 8 december 2010

Lite shopping och stora önskningar........

Jaha nu har vi varit ute och sprungit runt i affärerna. Ingen höjdare tycker maken men följer snällt med som bärhjälp. Kylskåpet ekade tomt tilllika skafferiet så det blev till att handla ordentligt med varor. Brödet som jag bakade förra veckan är slut det hamnade i Nacka respektive Västerås. Så nu blir det till att göra nytt. Måste ju ha lite själv också nu när det är jul. Bjudbröd som det så vackert heter.
Vi tänkte köpa en ny julgran iår för den andra har tappat några grenar. Det blir lätt så när man ska kröka in den i hörnet. Men när vi såg vad den kostade så bestämmde vi att den gamla fick allt duga iår också. Vi får väl ta in den snart och checka av, limma där det behövs och där det absolut inte går att reparera får vi vända inåt väggen.*skratt*.


Sedan läste jag nyss runt lite här bland några bloggar. Hos Birgitta på Onsdagstemat var just dagens tema ÖNSKNINGAR. Jodå det har man allt många. Men det som gäller just nu i denna stund är Mera Pengar för plånboken börjar att tunnas ut och Mera Tid för gud vad den skenar iväg. Skulle behöva att vrida klockan ordentligt tillbaka. Eftersom jag inte tagit bilderna själv så deltar jag inte i denna utmaning utan uppmanar er andra att besöka Birgitta och läsa vad andra har önskat sig och kanske vara med själv.

Önskning nummer ett: MERA PENGAR:
Önskning nummer två: MER TID.

9 kommentarer:

 1. Vi är nog många som önskar mera pengar...som det spelas här i Sverige så är det inget att stoppa under stolen.
  Va ä d alla barn vill ha....pengar *skratt*

  Men jag hoppas också att alla föräldrar har tid med sina barn...tiden kommer inte igen.

  Ha en finfin kväll.

  SvaraRadera
 2. Visst går det bra att vända den dåliga sidan in mot väggen. Tråkigt att du inte är på topp men det är förståligt.
  Ha en skön kväll. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Hejsan. Om gubben ska hålla på när barnbarnen kommer då åker vi hemmifrån. Kram

  SvaraRadera
 4. Pengar ja...det är bra att ha...ville klart ha mer, men det är ju ok ändå. Klart jag saknade dig!! Kul att shoppa lite..och visst är det bra när man kommer på att man inte behöver, spendera pengar, på det man inte behöver...då känner man sig duktig. Granen funkar ju ändå! Ja min far bor i Västerås också..I Västmanland..Han är nog lite som din farsa..en envis en´'.Men bor i en fin stor,alldeles för stor lägenhet, och klarar inte riktigt av att sköta sig själv..men vill inte, absolut inte, bo på serviceboende...så det blir min syster som bor där, inte jag....som får titta till honom..Gubbar blir envisa och gruffiga på äldre dar, tydligt...Ha en fin kväll//Kram Karina

  SvaraRadera
 5. Lite mer tid hade jag gärna tagit just nu. Tycker att det är så roligt att pyssla och baka med familjen, men har lite svårt att få till tiden ibland.

  SvaraRadera
 6. Baka är kul, eller hur!
  Svar på din fråga, jag skickar inte inläggsbilder direkt från mobilen till blogge för det har jag ingen aning om hur det går till. Det är bara så enkelt att jag tagit bilderna med mobilen, laddat ner dom till datorn, redigerat och publicerat......så inga finesser här inte!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Klart att jag är stolt över Tilda. Ska åka dit o titta.. Kameran ska med. Ingen annan mer än jag har varit lucia. Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag har satt klackarna i marken och tänker inte göra fler knop än jag behöver nu innan jul! Julmaten behöver bara sättas fram på julafton, resten fryser jag ner och hittar lite då och då. Riktig mat står högst upp på önskelistan när Juldagsmorgon glimmar! Kram

  SvaraRadera
 9. Pengar, varför ska det vara så himla orättvist.. satt och tänkte på det häromkvällen.. De där pengalapparna styr människan.. lika för alla är en stor dröm. Kommer något om just det i Musik & Foto senare idag.. kan inte släppa tanken.
  Ha de o ta hand om dig min vän:) Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...