VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 13 december 2010

Lucia 2010

Idag har det firats Lucia över hela Sverige. Själv har jag inte sett röken av någon alls förän jag satt på Tv och kom in i sändningen från Kungsholmskyrkan.( repris från morgonen, då jag inte orkade upp. Tur att det finns repriser) Det var mycket stämmningsfullt och ögonen blev allt lite våta. Tankarna går tillbaks till alla de år man firat med sina egna barn och förskolebarn. Ja jag tror att jag i hela mitt liv har firat denna dag. Därför känns det konstigt och tomt att inget lussetåg går min väg idag.
Jag lägger iallafall ut bilder på två av mina barnbarn som firat denna dag på sitt dagis. Det är Maya som Lucia för första gången och lille Erik som en härlig pepparkaksgubbe. Bilderna har jag lånat från dotterns blogg. Visst är de söta!!!


6 kommentarer:

 1. ja...det var mer Lucia förr...när barnen var små och det lussades då hemma och i skolan..Jag har inte heller sett någon lucia idag..mer än på tv!!Fina dina barnbarn är....så söta!! Kramis

  SvaraRadera
 2. Fina dina barnbarn är.
  Förutom på dina bilder, är en kortkort sekvens på Rapport det enda jag märkt av luciafirandet i dag...
  Så visst var det annorlunda förr.
  Ha en bra fortsättning på veckan! /SA

  SvaraRadera
 3. Det var allt en riktigt söt pepparkaksgubbe och lucian var ju riktigt sötis.
  Så synd att du inte kunde vara med.
  LillaC skulle ju vara tomte på sitt dagis, men han fick halsfuss den lilla stackarn. Han var ju hos oss förra veckan, och då övade han och sjöng för hjärtats lust. hoppas han är frisk till jul.

  Tack för dina snälla kommentarer på min blogg, jag blir så glad min själ får vingar.
  Jag är ju så rädd att ge ut en bok, och jag vet inte vad jag är rädd för. Men ju mer ni säger att det jag skriver är kul, ju mera självförtroende får jag. Så va tusan man vet ju aldrig vad som händer.

  Fy att man alltid ska vakna så tidigt, tro om jag inte ska gå upp i sängen å läsa lite...

  Kram/vännen. jahaja ä jag inte ens inloggad.
  Kram Rantamor.

  SvaraRadera
 4. God morgon. Du fick iaf kort på dom. Ha en bra tisdag. Kram

  SvaraRadera
 5. Men visst är de underbara!! Jag har ju turen att ha alla barnbarn (det är samma mamma till alla, kan bero på det...)på nära håll, så jag är med så mycket det bara går. Ska väl erkännas att det var någon tår i ögonvrån på kvällen, stora tjej, så modig att stå på scen i både musikal och luciatåg! Sen får man ju inte skämma ut sig och sitta och storböla, för då var det väl sista gången man fick följa med...*skratt*. Lillprinsen var det mer skratt åt, han såg mest fundersam ut och sen blev han nästan irriterad på att han inte fick leka som vanligt på dagis.
  Ha en skön tisdag, jag har beställt sol och varmt...får se om något av det slår in!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej igen Agnetha och tack för ditt påpekande om min sidas tröghet. Ha nu rensat en del i förhoppning att det ska hjälpa något. Tacksam om du vid tillfälle vill kolla och meddela mig om du märker någon skillnad.
  Ha en bra fortsätttning på dagen! /SA

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...