VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 12 december 2010

MusikOFotoAutomaten=Jukeboxn/Musik i Tiden


VI ÄR VÄRLDEN-VI MÅSTE HJÄLPAS ÅT!!!
Musik i tiden ligger just nu inne i Jukeboxen och jag fyller på med mera.
Nu i jultider ska vi rannsaka oss lite och tänka i större skalor.Precis som artisterna som medverkade i musikvideon "USA för Afrika". Vi ska tänka på alla de som inte har det så bra som du och jag, de som varken har tak över huvudet eller mat för dagen. Alla de bor inte i Afrika utan de finns runt omkring dig precis där du bor.Vänd inte bort ansiktet då du i julhandeln stöter på en hemlös som ber om din hjälp. Tycker du att du inte vill ge pengar för att du är rädd att det ska gå till droger, köp då en värdemeny på typ McDounals istället. Då har du mättat en behövande mage.
Rensar du garderoben just nu för att få plats med mer nyheter. Släng inte det gamla utan ge till din lokala organisation så kommer det till nytta och glädje till någon som verkligen behöver det. Det som är skräp för dig är gudagåvor till någon annan.
Mer från Jukeboxen hittar du HÄR.
Banner-julkampanj

6 kommentarer:

 1. Nä alla bor inte i afrika så sant, så sant. Jag brukar skänka mina kläder till ett ställe som har öppet dagtid för hemlösa där dom får frukost och ta sig en dusch och byta kläder.
  Ha en fin kväll. Kramar!

  SvaraRadera
 2. Precis mina tankar med Musik & Foto denna vecka.. det finns så många som verkligen behöver vår hjälp och att ge något litet kan för så många betyda oändligt mycket.. tänk om alla kunde tänka så:) Jag skänker alltid mina/våra avlaggda kläder och skor till hjälporganisationer här i min stad:) Bra låtval och budskap:)

  SvaraRadera
 3. Hoppas inte allt händer här. Jag gillar den sången. Men inte terrordådet i Sthlm. Kram

  SvaraRadera
 4. Hejsan. Inte ska du känna så, detta var första jag var på sen jag blev mormor för snart 20 år sedan. Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för dina lyckönskningar Agneta! De värmer ska du veta!

  SvaraRadera
 6. Älskar budskapet i låten. Världen kan vara en hemsk plats att leva på för en del. Jag brukar tänka på alla stackars barnsoldater, barn och kvinnor som blivit våldtagna av soldater som ska sluta fred i världen, barn/ungdomar till missbrukande föräldrar, hemlösa, till och med arbetslösa. Tänk ångesten i juletider för alla dessa parter. Fan vad man inte uppskattar sin egna position. Vad ska man säga, sånt är livet?
  Hehe.. lite tankar! Ha en God Jul :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...