VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 30 juli 2011

Gemenskap/Sammen i ett tema.

Efter det att jag varit frånvarande här på Bloggen i snart en månad startar jag upp lite försiktigt med att delta i Carinas och Petunias teman.( På sommaren vill man så mycket mer än att sitta vid datorn)


De har valt temat Gemenskap/ Sammen och detta känner nog alla starkt för i dessa dagar efter det som hänt i Oslo och Utöa. Gemensamt ska vi stå emot alla de som vill krossa det goa i samhället. Galningar som denne Anders Behring ska sitta bakom lås och bom.


När mitt största barnbarn Marcus idag åkte till sitt sommarläger Patrullriks i Sällerhög fanns tankar som inte borde ha funnits där inne i mitt huvud, rädslan att något ska hända. Man har blivit ordentligt uppskrämd av allt som hänt denna sista tid.


Men naturligvis kommer han att få kul och uppleva en stor gemenskap. Första riktiga äventyret på egen hand i livet.


Titta in och se hur andra har tolkat temat HÄR.och HÄR

14 kommentarer:

 1. Ja nog har han skakat om vår trygghet rejält denne galning!! Känner som du, har hans idéer fött nya tankar hos andra galningar, man tänker på det varje dag. Samtidigt är det väl det han vill, skaka om och sätta skräck i oss, och det ska han absolut inte lyckas med! Vi ska fortsätta att leva för vårat samhälle!!
  Kul att du är tillbaka!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. God morgon. Jag håller med dej, tankarna finns där. Mitt barnbarn i Sthlm ska på kollo snart, lite nevöst. Kram

  SvaraRadera
 3. Det kommer säkert att blir jättefint.

  SvaraRadera
 4. Hej Agnetha!! Tittar in en stund till dig igen, för att se hur du har det.
  Ja jag förstår verkligen dina tankar då barnbarnet ska på läger,men självklart så kommer det att bli jättebra för honom!!
  Men tankarna på allt det hemska som hänt i Norge får ju hjärnan att gå på högvarv. Ha det så gott så hörs vi av senare!!!Kram EvaMarie

  SvaraRadera
 5. Det ska väl inte hända igen.

  Barnbarnet kommer att få det riktigt kul ska du se.

  Ha en bra söndag!

  SvaraRadera
 6. Alla är vi riktigt berörda av det som hänt, men vi får hoppas det inte händer igen..
  Som svar på din fråga: nej, det är min fotoblogg du var i. Du lägger upp musiktemat i
  http://pialottaskafferast.blogspot.com/ som vanligt :)
  Kul du är med igen i bloggvärlden :) Här har ju inte varit något vidare väder nere hela Juli så inte har det blivit så mycket sommaraktiviteter utom gästspel hos barnbarnen o Ungarna våra .
  Ha de kram

  SvaraRadera
 7. Kjempefint bilde!:) Jeg ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin uke!:)

  SvaraRadera
 8. Hallå där och Välkommen tillbaka !

  Förstår att du oroas över barnbarnet på läger, nu är det ofrånkomligt att inte göra det i såna sammanhang.

  Hur har du haft det annars ? har sommaren varit bra ? Du har ju haft fullt hus och vi har varit ute och åkt lite iaf. Just nu är vi i Skåne på en snabbtur, åker hem på onsdag. Det kändes som lite överkurs att åka hit fram och åter i stort sett, med all jäkla packning jag måste ha med, dvs. dropp med tillbehör, stomibandage och mediciner plus kläder och sängkläder, jaa chesus. Men nu när man väl är här är det hur skönt som helst. Dessutom lär jag mig att det inte är såååå jobbigt att ta med sig allt och det är så det är nu framöver.

  Hoppas du hunnit vila dig efter invasionen du hade ett tag.Även om det är härligt blir man lite sliten med.

  Ha det så gott vännen !

  Varmaste kramar

  SvaraRadera
 9. Dejlige sommerbilleder :-)

  SvaraRadera
 10. BS Halloj !
  Nu har jag svarat på gmail och FB, får rycka upp mig där, kan ju missa en massa och det vill jag ju inte. Jag är mest på bloggen, den är mitt ”skötebarn” mitt vardagsprojekt, försöker gilla den här lika mycket som på AB, men det gör jag inte.

  Kram kram

  SvaraRadera
 11. Jag tror din lilleman får en riktigt härlig tid på sommarlägret :) Man måste tro på det goda, fast det hemska som hänt :)

  SvaraRadera
 12. Takk for ditt bidrag på Mandagtema denne uken! Jeg tenkte det var et fint tema også med hensyn til det som hendte 22. juli, men jeg ville ikke fokusere så mye på det i teksten. Samhold er viktig!!
  Jeg har en litt dårlig nyhet til alle dere Mandagstemabloggere. Jeg har vel kjent på denne følelsen lenge og den ble enda sterkere i ferien og det er vel bare til å innrømme at jeg ikke er motivert eller klarer å følge opp alle utfordringene mine. Tiden strekker ikke til og jeg får ikke kommentert hos dere alle, noe som jeg synes dere så inderlig vel fortjener og jeg er litt slik at når jeg ikke kan gjøre en ting 100 %, så blir det helt feil. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med Mandagstema, MEN jeg vil gjerne høre om du eller noen andre kan overta stafettpinnen og holde Mandagtema på deres egen blogg. Det er så mange som er glad i denne utfordringen og hvor det å få en oppgave å løse, gir inspirasjon til å ta bilder – noe som er meningen med Mandagstema.
  Gi meg beskjed om du kunne tenke deg å være vert for Mandagstema:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...