VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 20 juli 2012

Grattis min söta Moa!!!

Stor dag idag. Moa fyller 8 år. Mormors prinsessa är på väg att bli stora damen. Gud vad tiden går!

15 kommentarer:

  1. Söta ungen är hon redan 8 år...
    tänk vad tiden går.
    Ja vår lilla Colin blir 6 snart och lille Johnjohn blir ett om en månad.

    Hoppas du har en finfin sommar.
    Rantamorkramen.

    SvaraRadera
  2. Hejsan o grattis till Moa. Tänk dom små växer så fort. Yngsta killen i vår klan är 11 år o med på bild på min blogg. Kram

    SvaraRadera
  3. Åh så gullig hon är..liten sessa..Ja åren går fort..man vill hålla kvar...tänk vilken lycka att få vara med om barnbarnens uppväxt..det bästa vi har..kram Karina

    SvaraRadera
  4. Jösses vilken söt tjej! Hälsa henne gärna det och gratulera också!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Grattis mormors prinsessa Moa på födelsedagen!!!!

    SvaraRadera
  6. Hej! Grattis till den lilla damen ! Här är det mulet men det skulle bli finare väder framåt mitten av veckan. Ha en fin dag !

    SvaraRadera
  7. Grattis till Moa !!!!

    BS hej stumpan !
    Är på semester i stugan i Skåne, vi kom hit lagom till finvädret. Här är lagom med folk, dvs. alla är inte här. Lillprinsen & föräldrar är här också = jättebra semester. Tyvärr blev veckovistelsen med Linköpingstjejerna rena eländet pga en skitsak egentligen, ska berätta mera sedan. Är hyfsad andningsmässigt, igår var vi och gick på Stenshuvud som den lilla bergsknallen heter och jag blev helt knäckt, flåsade som en bälg och kände mig svimfärdig, hjärtat hamrade som en stånghammare i bröstet, usch och fy. Men jag var med iaf, det tyckte jag var bra gjort med tanke på formen. Fick se ut över havet, kika på båtar och se Bornholm i horisonten, inte alls tokigt. Idag har lilla lillprinsens fam. och jag varit till Kristianstad och shoppat lite, trevligt, men hade inte riktigt ork till det. Imorron blir det sol, så då kan jag sitta under ett parasoll på stranden eller jaga lillprinsen, den killen gillar att bada, idag var det endast 15 grader i vattnet och han sprang i ändå, till slut tyckte vi att det fick räcka åt den lille isbiten. Ska snart skriva lite igen.
    Hoppas allt är bra med dig och dina, tänker på dig.

    Massa varma soliga kramar

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  9. Grattis till lilla Moa!
    Visst går tiden fort och det är ju just på barnen man ser det.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  10. BS Hej vännen !
    Klart du är på pluskontot. Har varit hemma sen i fredags, den dan var jag precis knäckt, svetten rann och jag hade ångest ( det hade jag på sjukhuset med när jag började bli bättre, så jävla typiskt ! ). Hade svårt att varva ner, på lördan på dan var gubben och grabben på familjehemsträff, själv jäste jag i soffan för det behövde jag. Nu håller jag på göra rent hus här, med hjälp av gubben ( igår) och yngsta dottern, just nu håller vi på städa köket, in- och utsida på allt, det känns jättegött att få detta gjort, har ju inte orkat hålla efter på ett bra tag. Vet inte var det kommer ifrån men det känns plötsligt roligt att greja här hemma och få fint, är bra trött på kvällarna, men det känns ändå roligt.

    Massa kramar o puss i pannan

    SvaraRadera
  11. BS Nej, eländet tar aldrig slut, det dyker upp nytt elände hela tiden. Klart vi ska träffas på riktigt, när kan du komma hit ???? Har ett gästrum så plats finns det alltid. Förstår att DU om någon förstår mig, därför behöver jag bara ge en vink känns det som. Det är hemskt redan innan man vet besked om var, hur och så vidare, att du lidit tvivlar jag inte en sekund, när man vet vet jag inte om det känns nåt “bättre”, äsch du fattar vad jag menar.
    Sobril är en vääääldigt bra tablett, igår fick jag en ångestattack i duschen, hemma som jag var i min ensamhet, ville bara skrika, varför gjorde jag inte det ???? Tror det skulle vara bra, ut med ångest, förtvivlan, panik, hjälplöshet osv. etc.
    På måndag ska jag göra datortomografi hals, bröst och buk, tycker de skulle kolla hela mig när de ändå gör det. Sedan blir det biopsi av körtlarna på halsen troligen i nästa vecka eller veckan därpå, är glad att det går undan.

    Tack för all positiv energi du skickar, det värmer i hjärtat, du är bra go du vännen , tack för att du finns ♥ !!!!!

    Miljarders kramar

    SvaraRadera
  12. BS Tack för den uppbackningen smulan !!!! Idag tog jag bladet från munnen och sa till ungen att ” hörde att du klagade för B att du inte fick choklad, hade du varit 5 år hade jag förstått det, men nu är du ju 14 och köper godis för dina pengar varje dag, därför tycker jag att jag som tjänat egna pengar och är vuxen kan unna mig själv nåt ” I övrigt tycker jag som du, en del är lite väl egocentrerade och borde lära om och lära rätt.
    Pratade med dotra om det också och hon sa ” men nu jävlar får han väl ändå lägga av !!!!! “. Tyvärr finns ingen tacksamhet att hämta ur den där förpackningen.

    Puss o Kraaaaam

    SvaraRadera
  13. BS Fattar ju vad du menar så skit i det, stavfel gör man ju hela tiden.

    Puss i pannan

    SvaraRadera
  14. BS Skickar lika tillbaka KRAM o PUSS Smulan !!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...