VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 23 mars 2011

ERROR i min dator! Faaaaan!!!!!!


Gud om jag hade någon som kunde komma och titta på min dator. Den vill inte mycket numera. Jag kommer inte in på alla de sidor som jag kunde besöka förut. Jag kan inte ladda upp eller lyssna på musik från You tube. Jag kan inte se tv i datorn heller.
Mina uppdateringar på Adobe Reader och Player m.m har avinstalliserats och jag får inte igång dem. Jag har gjort efter konstens alla regler men det vill sig inte. Gud vilken liten teknikbefriad människa man är.
Vet inte om detta inlägget kommer att läggas in i min blogg ens. Vad har hänt? Har någon klickat på någon ikon utan att veta vad den gjort. Här har varit en del männskor på besök den senaste veckan och så har min lille man börjat att andvända denna dator också och till saken hör att han är mer teknikbefriad vad det gäller datorer än jag.
Jag har en släkting som väldigt bra på datorer men han har ju aldrig tid med min. KJELL ANDERSSON!!! Hör du mig? Jag behöver din hjälp! KOOOM HIIIT!!!!!
Eller finns det någon annan där ute som kan ledsaga mig till rätta?

4 kommentarer:

 1. Oooohhh, nu lider jag med dej!! Jag får nästan krupp när döda ting tar överhand, som i ditt fall nu dator´n. Det ska bara fungera...Kan säkert vara "någon" som tryckt på "fel" tangent, numera är det bara jag som har tillgång till den här dator´n och peppar peppar så har den fungerat... Om du går in på startmenyn och sen vidare till "den här dator´n", sen får du upp systemaktiviteter, och där kan man ju lite försiktigt kolla vilka program som ev skulle vara icke aktiva längre, eller inställningar som blivit ändrade. Hoppas du kommer vidare eller att den här KJELL ser ditt desperata rop på hjälp!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Gå in på start och sen kontrollpanelen och gör en systemåterställning vi tidpunkten just inna datorn började strula.
  Om du inte hittar systemåterställningen så gå in på start och skriv systemåterställning i sökrutan.
  Hoppas det ordnar sig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fråga inte mig - då exploderar nog datorn! Sorry. Hoppas MI har rätt så det funkar! Kramar om dig

  SvaraRadera
 4. Ajdå.. det låter inte skoj detta. Hoppas at du fick någon hjälp annars får du ta en systemåterställning på den. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...