VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 1 januari 2012

Då kan det börja.........2012.

Ja så var det första dagen på ett alldeles nytt år. Det har snöat hela natten och en bra bit in på dagen också. Så nu ligger det 2 dm nysnö på marken ute. Nu! När det för egen del kvittar, för nu är det bara till besvär. Snöskyffeln är inte min bästa vän, den ger mig ryggont och andnöd. Det hade jag stått ut med om snön hade kommit under julledigheten då alla barnbarn var här. Då hade de kunnat åka på sina snösurfsbrädor och pulkor nedför backen som deras morfar brukar preparera så det blir en härlig fart. Men nu har alla barnbarnen åkt hem till sitt och det dröjer nog ända till sportlovet innan vi ser till några av dem igen. I alla fall här hemma hos oss. Kanske tar vi oss en tur lite längre fram då längtan efter dem blir för stor.


För första gången firade jag och mannen in det nya året alldeles själva. Det kändes skönt. Vi lagade en mycket god nyårssupe tillsammans som vi sedan åt med tända ljus och härlig musik från radion. Därefter underhölls vi av After Dark, Carola, Rigmor Gustavsson och Pontare hela kvällen. Nyårsklockorna från Skansen hörde jag alldeles tydligt denna afton. Annars brukar det vara mycket "sorl" och andra störningsljud som gör att jag struntar i att följa Janne Malmsjö. Detta nyår hörde jag faktiskt att både han och Skansenpubliken räknade fel. *L* Men vad gjorde det, det blev lite krydda på det hela i stället. Inte ska man bry sig om vad som skrivs i olika media, de bara klagar på allt och alla.


Nu ska jag se det nya året i all possitivitet. Jag ska ge det en stor chans med att inte vara negativ. Glädje smittar av sig tillika vedmod. Så självklart väljer jag skrattet och kärleken.


GOD FORTSÄTTNING till alla ni som läser här.

6 kommentarer:

 1. Oj fick ni så mycket snö, ca 5 cm här. Men nu blir det plaskväder. Nollan nu här. Gubben o jag var själva i går med. After dark roade oss med, sen tolvslaget. Då blev det smällare ute i nästan en timme. Sen blev det slafen här. Kram

  SvaraRadera
 2. Hittat o tittat in i in blog!!!

  SvaraRadera
 3. Snö vet jag knappt hur det ser ut nu för tiden.. men fint att se på bilder hos andra som fått lite vitt. Samma här, vi firade helt ensamma med god mat genom hela kvällen.. Jan Malmsjö och så.. Skönt, tycker jag :) Ha de så gott o Trevligt Gott Nytt 2012 :)

  SvaraRadera
 4. Snön blev kortvarig här, knappt ett dygn. säger som du, tråkigt för barnen, de behöver så väl vara ute och få lite frisk luft, det räcker inte alltid med att öppna fönstret vid datorn...
  Sen tycker jag dina sista rader var väldigt bra, det ska jag också ha med mej nu i nya årets startskede!!
  Önskar dej en god fortsättning samtidigt!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du och de dina får en helt underbar 2012...
  och du klart vi ska retas me säljäveln...
  alltid.

  Nyårskram från Rantamor.

  SvaraRadera
 6. Hejsan så här en liten bit in på det nya året!
  Ser att ni fick lite snö och med tanke på det väder som råder här, är det inte utan att jag längtar lite efter den vita varan. Regn och blåst hör till vardagen här och mer skitväder lär vara på gång.
  Ha en god och positiv fortsättning på nya året!
  /SA

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...