VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 18 januari 2012

Onsdagstema #92 GLUGG....

Ha, ha, ha detta tema kom nästan som på beställning. Nu har Maya tappat 6 stycken av sina tänder. Så nu kan man kanske sjunga sången om att hon snart är en tandlös "gumma". Hon är jättestolt och har fått många guldpengar från tandfen. Jag vet att hon vill ha en liten hund (inte en riktig, för det har hon en lite för stor distans till) från leksaksaffären. Kanske det är möjligt i dagens läge att införskaffa den nu. Numera har ju denne tandfe en större budget att fördela. När mina barn var små så handlade det om en krona. Men visst det var ju en stor peng på den tiden. Det var ju så lääääänge sedan. *Skratt*

Mer GLUGGAR hittar du HÄR11 kommentarer:

 1. God morgon. Klart att jag sov när du var här. Jag stupade i säng kl 21. Men jag går ju upp kl 5 oxå. Tänk vad tiden går, när jag var barn så kom tandfén med 10 öre. Kram

  SvaraRadera
 2. Samma tanke här, men jag fick ta till en arkivbild eftersom gluggarna nu är bland kindtänderna.
  Charmtroll!

  SvaraRadera
 3. Hej Agneta!

  Det var verkligen ett gulligt barnbarn du har och så charmig. Tur du hade som fick fota henne just till det här inlägget. Jag har inte gått med på onsdagstema förut, men ska kolla.

  När mina barn var små, kommer jag faktiskt inte ihåg om de fick nåt för tänderna, men jag sparade dom i många år, men jag kommer ju inte ihåg vems tänder det var. Det blev ju några med tre barn.

  Sv: Jag gick med som följare till dej också. Så nu kan vi ju kalla oss för riktiga vänner både i bloggarna och i FB. Jag har en blogg till: http://gilla-gilla.blogspot.com om du vill kika in där också. Där skriver jag om våra resor.

  Rhododendron heter de. Men dom är faktiskt inte fotade på Sofiero, utan i Hälsovägens nedre backe i HBG. Hälsovägen är den, som avslutar Ängelholmsvägen ner mot stan. Jag älskar den bilden själv och har svårt för att ändra min header för den skull. Jag har tagit massvis med bilder från Sofiero också med Rhododendronbuskarna där.

  Försök gärna se en repris på programmet. De är hjältar som medverkar. Det ska bli spännande att följa dom i fortsättningen.

  Jo, då sov jag. Jag gick till sängs ovanligt tidigt igår.

  Kram vännen/Gilla

  SvaraRadera
 4. Det är tydligen fler som har fotograferat, vad jag menar är, riktiga gluggar. Barn är bra motiv.

  SvaraRadera
 5. Läste förra inlägget om dina tankar och nog är det så. I min blogg finns inte så många tankar - men så tänker jag inte så mycket heller....jo, det gör jag så klart. Men det är väldigt få som vet att jag bloggar, det är en mycket väl bevarad sfär som jag håller för mig själv, men är det så att vänner, släkt och bekanta vet att man bloggar kan nog en låst blogg vara bra om man vill skriva av sig. Det är ju ett utmärkt forum för det, man får så många kontakter med likasinnade över hela landet, det är fantastiskt, egentligen.
  Till gluggen - den är ju för söt!
  Agneta kramar

  SvaraRadera
 6. For en kjempesøt glugge.
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 7. Minns att barnen alltid blev så glad när dom såg att tandfen hade kommit med en slant i glaset :)
  Hon är en söt lite tandlös gumma :)
  Ha en fin dag!
  Kramen♥

  SvaraRadera
 8. Söt bild på stolta, glada Maya ! Glugg mellan tänderna var min fösta tanke när jag såg temat men hittade ingen att plåta och själv har jag ingen glugg ännu ;-)

  SvaraRadera
 9. Hahaha ... visst ser de för sköna ut med sin stora tandglugg :D

  SvaraRadera
 10. Här kom den glugg som jag själv först tänkte på när jag läste om temat.
  Klart kul foto. :-)
  Maya ser nöjd ut där hon visar upp sin glugg.
  Hoppas hon kan få sin leksakshund.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...