VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 8 februari 2013

Fredags tema # Avtryck

 Funderade mycket på vad jag skulle lämna för Avtryck efter mig på detta Bloggtema. När jag skulle gå ut till boden med lite grejer så snubblade jag praktiskt taget över det. Avtrycken efter skatorna som äter upp det mesta av jordnötterna som jag matar småfåglarna med. Det är klart att de får smaka men nu är det ju så att de tar hela munnen full och drar iväg. Hmmm.... hönshjärnor....!!
 Sedan såg jag avtrycken från Norsk katten. En riktig skönhet som tål att tittas på. Vad det däremot inte är så bedårande att beskåda när snön har töat bort är vinteravfallet efter denna dam. Å stanken ska vi inte tala om. Hmmm.....!!

Här har rådjuren lämnat sitt avtryck. De är ständiga gäster på tomten. Just nu finns inte mycket de kan äta men på sommaren går det vilt till i vårt grönsaksland. Hmmmm....!!
Sedan är det de här två godingarna som har lämnat ett STORT AVTRYCK i mitt hjärta. Mina två barnbarn Marcus och Moa som på söndag kommer på besök. De ska stanna hela veckan då de har februarielov från skolan. DET GILLAR JAG!!

Titta in till Sinneskatten så ser du mer AVTRYCK klicka HÄR.

Eftersom det är fredag var det också dax för vägning. Detta med GI verkar att fungerat denna vecka för nu visade vågen på -1,2 kilo sedan förra fredagen. Så det känns ju bra *skratt*

7 kommentarer:

 1. Ha det gött med dina avtryck. Ja min våg har stannat på en o samma vikt. Kram

  SvaraRadera
 2. Här var det mycker fina avtryck, ja skatorna är fruktansvärda när dom gör sina besök vid fågelbordet;-(
  Ha en skön lördagkväll

  SvaraRadera
 3. Bra med omfattande djurliv när du vill ha bilder med avtryck! Det är sällan man har sådan tur! Vilka söta barnbarn du har! Barnbarn är lycka!

  SvaraRadera
 4. Fin sida du har....kloka ord du delar med dig. Vackra bilder att beskåda. Ha en fin helg. Monica

  SvaraRadera
 5. Olika avtryck och var och en lämnar spår efter sig - positivt eller negativt. Jag gillar katter i och för sig, men det är inte roligt när man ska rensa rabatterna och hittar deras lämningar.

  Avtrycket hos mig i tunnelbanan är inte grafitti eller klotter utan det är erkända konstnärer som för längesedan utsmyckat vissa stationer med konst. Om du följt länken jag lagt in hade du sett att SL har guidade visningar
  http://sl.se/Om-SL/Det-har-ar-SL/Konsten-i-trafiken/Guidade-visningar/

  SvaraRadera
 6. Så fina avtryck...
  Ha det bra!
  Kram Kakan

  SvaraRadera
 7. Fina avtryck som på olika sätt berör och som sagt, lämnar avtryck :0) Ha en fin vecka!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...