VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 21 februari 2013

Lite vårkänslor på fönsterbrädat. I Like # 81

 Igår var jag en tur till residentstaden Karlstad i lite olika ärenden. Först skulle jag ha nya patroner till skrivaren. Jag hade inbillat mig att de skulle vara billigare på Elgiganten än i Tvaffären hemma vid. Men gud vad jag bedrog mig. Dyrt, dyrt dyrt!!! Gränsfall om det inte hade varit billigare med en helt ny skrivare. Nästa gång beställer jag över nätet istället.
Efter att jag betalt de här surt dyra bläckpatroner åkte jag vidare till Blomsterlandet. Jag tycker om att gå runt i blomaffärer och titta på alla dessa vackra blommor. Nu hade de fått in vårens första pelargoner och det kunde jag inte motså. Jag älskar dessa mormorsblommor de ger mig ro i själen på något konstigt sätt. Tryggheten från barndommen gör sig påmind. :)  Nu står de där i mitt köksfönster och ger mig en föraning om att det snart.... mycket snart kommer en underbar VÅR!
 Något som jag däremot INTE gillar är undersökningen på mammografin som jag avslutade dagen med. Ont det gör ont, det gör ont......  Men vilken tur att vi har denna förmån i alla fall. Det gillar jag. Man får bita ihop och tänka på något annat.

9 kommentarer:

 1. Underbara pelargonier! Håller med dig i allt ;)
  Ps. du har lagt in fel länk på Torsdagstemat. Du ska kunna ändra själv.
  Vad menar du med att du inte kan kommentera?

  SvaraRadera
 2. Så jättefint du gjort i fönstret och vilka underbara krukor, både dom runda och dom fyrkantiga! Och pelargoner, det vittnar om våren.
  Mammografi gjorde jag för ett par veckor sen och jag tillhör väl dom få som inte tycker det är varken obehagligt eller gör ont (även om det är en man som är med ibland och gör det). Och det är verkligen tacksamt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Wow...så mysigt i rutan!

  SvaraRadera
 4. Ja i ditt köksfönster var det våraktigt, fint!
  Patroner är verkligen dyrt, jag beställer alltid från inkclub om du beställer för kl. 19 så har du dom i brevlådan dagen efter, helt suveränt!

  SvaraRadera
 5. Visst är de helt underbara de där pelargonerna som ger en ett stort ha begär.
  det vart ju jättefint i ditt fönster.
  Ha en fin torsdag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Härligt att fler plockat in våren!! Det gjorde jag också igår!! Och snart snart... så är våren även utanför fönstret!!

  SvaraRadera
 7. Det gör så mycket med blommor fönstret just nu i väntan på våren.

  SvaraRadera
 8. Herlg vårsteming med rosa pellis i vinduet:)

  SvaraRadera
 9. Vilken fin vårstämning i ditt fönster! Pelargoner lyser upp så fint och inte alltför svåra att hålla vid liv!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...