VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 15 juni 2010

BLOGGTRÄFF 21 Augusti i Örebro.

Bilden lånad av: Torgil Jarnling:s HEMSIDA

Carina Welamsson alias "Sita" anordnar en bloggträff 21 augusti i Örebro. Anmälan sker direkt till henne över hennes blogg "Välkommen till Sita"
Träffen startar vid Svampen 12.30. Där serveras fika och utsikten beskådas. Kl 14 är det guidad visning hos Aqva Nova. Kl 17 spelas det bowling hos Strike där det också serveras en buffe kl.18. Därefter blir det en rundvandring över stan med Carina.
Har du några frågor ska du vända dig direkt till Carina (Sita)

7 kommentarer:

 1. Sita har bett mig också att göra ett inlägg om bloggträffen. Kan jag kopiera ditt? Jag kommer troligen inte på träffen.
  Det är inte katten som jag har på bloggen som jag ska vara kattvakt åt. Så fort han kommer hit så ska jag lägga ut en bild på honom. Ha en bra kväll. Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt inlägg. Kram

  SvaraRadera
 3. Kan tyvärr inte komma på bloggträffen.Tack! Jag försöker hålla ordning för jag inbillar mej att jag hittar sakerna lättare :D
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Puss Agnetha...blåås den iväg till dig.
  Ja du anar inte va glad ja är att vara tillbaka i verkligheten...
  Sitter i husbilen å bloggar av livets lust uppe i Haparanda å klockan är 00:45

  SvaraRadera
 5. Kan inte tyvärr...det är ju så himla kul med bloggträff! Kramiz

  SvaraRadera
 6. Häftigt med en bloggträff! Jag har faktiskt funderar över det, vad coolt det vore att ordna en stor grillfest eller något likande och bjuda in alla sina bloggvänner! Undra hur många som skulle komma??
  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentaren på min blogg o för grattis hälsningen på facebook. Ska till K-hamn nästa vecka och hälsa på några dagar. Ha det gott!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...