VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 8 juni 2010

Mot Göteborg!

Idag Onsdag så åker vi ner till Kal och Adas Göteborg för att vara med på Marcus skolavslutning som är tidigt på torsdag. Förra året firades den med sång och musik på skolgården och tårtkalas inne i klassrummet. Barnen sjöng så vackert så den berömda klumpen känndes i halsen. Hoppas det blir lika högtidligt i år.

På fredag är det avslutning för Moa på sitt dagis. Hon har blivit så stor att hon till hösten ska börja i 0-an på skolan. Så denna avslutning blir definitivt för henne. Det kommer nog att bli många tårar för föräldrar och barn denna dag. Det är säkert också smittosamt så jag får ladda upp med näsdukar.

Lördagen är inget särskilt på programmet så då tänkte vi att vi skulle åka in till Lilla Bommen och beskåda detta Pariserhjul som Göteborgarna har välsingnats med. Det ska visst vara hela 60 meter högt. Nej, nej, åka det vågar jag inte men titta det vill jag göra.
Sedan blir det väl en sväng på Avenyn med ett fika stopp för att kolla på folk.

Söndagen är tillängnad Marcus. Då ska han ha sitt Födelsedagskalas för oss ditresta släktingar. Fyllt det har han ju redan gjort och ett killkalas har han haft också. Så nu är det bara vi "gamlingar" kvar.

11 kommentarer:

 1. Återigen stämmer inte datumet på Blogger. Detta ska vara onsdag 9 juni. Jäklar vad gör jag för fel?? Eller är det inte jag utan cybervärlden som spelar mig ett spratt gång efter annan?

  SvaraRadera
 2. God morgon. Ha det gott i Götet. Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter som om det blir en härlig och upptagen resa till Göteborg! Och bra att du tog med näsdukar, för visst är det rörande högtidligt vid skolavslutningarna. Jag kommer väl att fälla många tårar framöver när Liam blir så stor antar jag...
  Vi åkte ett Pariserhjul, Liam och jag i söndags. Jag har aldrig varit rädd förut, men nu när ORÄDDE Liam satt bredvid så var jag allt lite skakig....
  Han ville ju helst luta sig ut och titta neråt, huuuuuuu!
  Ha det gott Agneta!

  SvaraRadera
 4. Trevligt du ska ha det där, blir lite avis !

  BS Nu har jag skrivit överklagan ! Imorron ska jag skriva ut den och skicka den.
  Allt jag vill är att få lugn och ro för att bli bättre, så här blir jag aldrig bra.

  Satan , jag har haft feber, är inte riktigt kurant än ,men lite bättre iaf, så jag missade din bilfärd här förbi. Men du ska ju åka hem också, så kanske då ? ja, jag bor i Vårgårda.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Stackars er!Vädergudarna i den här stan har inte varit med er.En del regn har ni fått,men jag antar att skolavslutningen blev riktigt fin ändå! Kram

  SvaraRadera
 6. Kul med ungar och alla skolavslutningar! Det luktar sommar lång väg...

  SvaraRadera
 7. Hoppas du har det fint i Gbg, här är det bara skruttigt feber och elände.
  Nu får det snart vara färdigregnat, nu är jag trött på det här.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Fullspikat schema för dig. Jag har varit på skolavslutning i dag och lyssnat på många fina sånger. Ha en bra fredag. Kramar!

  SvaraRadera
 9. Fyller han år på samma dag som min bror då :) Och då skall vi till gbg, men det blir liseberg då.. Du det låter som att du har haft samma tandläkare som min mamma, denne var hemsk, hon "tappade" borren i mammas mun, och hon har varit rädd för tandläkaren efter det. Ha en fin helg. Kram

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. handkerchiefs or no handkerchiefs, this is an excellent post.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...