VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 20 juni 2010

GRATTIS VIKTORIA och DANIEL!!!!

Jag har tillbringat 12 timmar tillsammans med Er och er stora familj idag. Tyvärr måste jag uppsöka min säng nu för jag är i det nästkommnen ledbruten och medvetslös.Jag satt, låg, buffade upp alla möjliga kuddar i vår soffa, men det hjälpte inte. Den där djävla smygande stela värken smög sig allt på iallafall. Många blev de timmarna som vigseln och festen höll på. Det blev ju lite övertid också. Jag hade ingen kock som passade upp på mig i soffan utan jag fick ta rena maratonlopp till köket. Gubben han kom också hem eftersom sonen inte var hemma hos sig. Så nu fick han se det mesta från vigseln i alla fall. Men, men, det funka. Vi fick i oss vår file och potatisgratäng med lättstekta grönsaker. Mums!! Tyvärr blev det
bara lättdryck till mat och skålar idag. För det satt allt kvar sedan festandet igår.. *skratt* Men vatten är gott!!!
Mannen gick vid 20.30 nerpå för han ville följa GP i Speedway. Det var för min del helt OK. Klockan 22.15 när han återkom var ju bröllopsfesten heller inte över så han satt en liten stund till och tittade på den goda maten. Blev lite nysugen och åt upp våra rester. Sedan sa han godnatt men orden att NU ORKADE han inte mera. En lång procedur det där sa han, Tur man tillhör de vanliga dödliga.
Ja det är det säkert för inte skulle jag vilja byta med någon där i slottet. Tänk bara att bli så påpassad överallt. Aldrig kunna göra något helt appropå alldeles ensam. Inte glömma att tala om var man ska, och se till att ha SÄPO med på promenaden.
Men en gång i livet kanske det skulle vara underbart att få gå på en riktig bal. Uppklädd från tårna och upp och få känna sig vacker!

Men jag avslutar med ett rungande Grattis till vårt Brudpar idag. Hurra,Hurra, Hurra, Hurra!


KÄRLEKS SÅNGEN TILL DE TVÅ:

Vår vackra kronprinsessa med sin prins får lyssna till en nyskriven kärlekssång framförd av folkkäre Björn och duktiga Agnes.

2 kommentarer:

  1. Ja det var ett fin bröllop och en fin låt. Ja grattis Viktoria o Daniel.
    Ha en skön söndag. Kramar!

    SvaraRadera
  2. Vilket sagobröllop.. jag kollade idag igen på sammandraget.. kan liksom inte få för mycket av kärleken dem emellan:) Daniel och hans pappas tal var ju bara så tårdrypande känsloladdade:)
    Ha de.. Kollade din ros, så vacker oxså:)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...