VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 1 juni 2010

For till IKEA struntade i solen!


Ja, jag får ju inte var i solen utan att smörja in mig med hög solfaktor. Detta p.g.a mina hudskador som jag dragit på mig genom åren, då jag legat och riktigt pressat på solmadrassen. Brun det skulle man vara och alla knep var tillåtna. Jordnötolja från apoteket och en duschflaska med saltvatten att spruta över kroppen så att solen riktigt skulle på fäste. Sedan fanns det en foliefilt man skulle ligga på så att effekten blev bättre från solen. Oj, Oj, GUD SÅ DUM MAN VAR! Men nu får jag betala för detta. Aktiniska keratoser och Skivepitelcancer det är vad det handlar om idag!
Här har det alltså varit toppen väder hela dagen. Men jag for till IKEA och handlat lite grejer till nya uteplatsen. Snart är den färdig. Väntar bara på att en elektrikern sak fixa till lite kontakter. Han skulle komma på torsdag sa han. Men har är väldigt upptagen så man vet inte säkert.
Till helgen får vi besök av Nackafamiljen och några vänner från Borlänge. Skulle vara kul om uteplatsen var färdig då.

7 kommentarer:

 1. Synd att den där gula lampan, som vi så intensivt väntat på, ska vara farlig. Har genom åren bränt mig långt mer än tillåtet är eftersom jag vistas mycket till sjöss. Peppar, peppar.... Hittills har jag klarat mig, men vem vet vad som lurar bakom knuten?
  Hoppas att ni får uteplatsen klar lagom till helgen.
  Ha en bra fortsättning på veckan! /SA

  SvaraRadera
 2. Jag är blond med röda pigment så jag ser till att passa mig, har sett folk då i malignt melanom så det skrämmer skiten ur mig. Är försiktig , använder solkräm med högt skydd,allt för att inte bränna mig.

  BS Det där glappkäftade har jag lidit av också, men det har blivit bättre, ibland far orden ur munnen innan jag hinner blinka, så jag känner igen mig kan jag säga.
  Anledningen till att jag inte tycker psykologer gör någon vidare skillnad är att man inte når ner i känslorna utan man är bara uppe i huvudet och botaniserar hela tiden. Ska man förändra nåt på djupet måste man i de okända djupet och rota runt, vilket inte är helt lätt. Du fattar vad jag menar. Har även gått kurser i personlig utveckling, vilket var både uppfriskande och lärande, tyckte jag lärde mig mera där än hos en psykolog. De rätta värderingarna i livet har jag iaf fått med mig med modersmjölken, men mycket har jag också lärt mig genom att kolla in omgivningen noga och sedan härma. Det är bara att konstatera att vi är komplicerade varelser som inte ens begriper oss på oss själva.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tur att man inte behöver solskyddsfaktor på IKEA, snart kanske det behövs om de sätter in konstgjord sol där, för att vi ska köpa fler utemöbler. Ha det nu så bra med din Nackafamilj och njut av din nya uteplats. Kramar

  SvaraRadera
 4. God morgon. Förra året när vi fick färdig vår altan så regnade det bara, men nu i går kväll så åt vi där ute(härligt) Kramar

  SvaraRadera
 5. Trevligt med IKEA :) Solen och jag är inget vidare heller, gillar solen men kan inte sitta för länge i den. Bilen, ja det blev en Kia "Picanto" sport! Kram

  SvaraRadera
 6. Jag kommer ihåg min mamma och hennes väninnor på 80-talet, det var cocosnötsolja och allt möljigt, man kunde riktigt se hur det bubblade i deras hud... Allt för att bli så bruna som möjligt.

  SvaraRadera
 7. Jag har gjort exakt som du genom åren. Nu först har jag upptäckt hur ljuvligt det är under "korkeken" Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...