VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 19 juni 2011

MusikOFoto # Sommartid

Kanske det hjälper att locka fram sommarsolen om jag lägger in lite solskensmusik i Jukeboxen denna vecka. Det lär väl behövas nu då det snart är midsommar och det ska dansas runt "blomsterstången" Sommartiden vill man ju också helst förknippa med sol och bad. . Jag väljer också helsvenskt musik,då vår sommar OM solen och värmen ville uppenbara sig är den bästa av alla.

Mer sol eller regnlåtar hittar du inne hos Pia-Lotta


Mera sommarbilder hos Carina (Sinneskatten)

8 kommentarer:

 1. sicken sötnos som brottas med krokodilen.
  Det är sommar det!

  SvaraRadera
 2. Ser härligt ut med naket, vatten o krokodil. Hopps det blir värme snart. Kram

  SvaraRadera
 3. Ja du...det ska nog mer till än bad och krokodiler idag...*skrattar*, kallt så in i tusan så jag har t.o.m. tänt en brasa mitt på dagen!! Men det piggar onekligen upp med lite trevliga sommarbilder!! Vi får hoppas att dina sommarlåtar gör att midsommarvädret blir bättre...usch, nu märks det att jag bor i gnällbältet!!
  Ha´en fortsatt skön söndag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Haha, ja tänk om du kommit fram och undrat om jag var Maidi. Jag var visserligen på skolavslutningen men jag tror inte att vi var där samtidigt. De hade en alldeles egen avslutning för 9-orna och det var då jag var där.. Det ser ut på dina bilder som om det var mindre barn...

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Hur gulligt som helst! En liten varning bara, jag har själv varit så nära många gånger att publicera naket på mina barnbarn. Tänk dig för noga, det finns alltför många äckel därute.
  Jag klipper vi midjan.....

  SvaraRadera
 6. Ordet naket står med i en kommentar, det betyder också att en sökmotor kan hitta till ditt inlägg. Jag skulle ta bort det.... Och jag håller med dig naturligtvis, världen är inte alltid så vacker som man skulle vilja.

  SvaraRadera
 7. PÅ inrådan från Annelie här ovan har jag tagit bort mitt bidrag i Sinneskattens fredagstema. Trodde inte att den kunde väcka intresse av äckel som huserar här på nätet. En liten oskyldig knapps 9 månaders tös som bara var hur söt som helst. Tänk hur världen har blivit!

  SvaraRadera
 8. Peps låt gör mig så himla glad, jag bara ler av den! =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...