VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 8 juni 2011

Här har det varit dubbelfiranden i födelsedagar

Först var det Marcus som fyllde 10 år. Här väcks han av "Ja må du leva sången" Lite seg till att börja med men han vaknade snart till liv. Det blev många paket och många kuvert. Svårt att köpa till en "nästan" tonåring så kanske bäst att han får köpa något själv också.Nu är det Mayas tur att bli väckt i ottan av en sjungande släktkör.Hon fyllde 6 år denna dag. Här var det också massor av överraskningspaket. Kusin Moa följer paketöppningen med nyfikenhet.


Så blev det eftermiddag och resten av firarskaran ( farmor, farfar, kusiner m.m) kom på kalasbesök Oj oj här gömde sig DS spel, sparkcyklar, kläder,pengar och mycket annat bland paketen.

Dax för tårta. Tyvärr blåste det ganska friskt så alla ljusen blåste ut av sig själva. Men inte gjorde det något de fanns ju där i alla fall. 10 stycken för Marcus


och 6 stycken för Maya. Här har redan Maya tagit ett dopp i poolen, för denna dag var oerhört varm. Efter den avkylningen smakande tårtan riktigt mumsigt! Så det blev en stor bit till födelsedagsprinsessan.


Ja så här såg hon ut innan baddräkten kom på, sedan kom den födelsedag- strassen aldrig på någon mer gång.


Skönast var det att springa runt naken. Här blåser Erik och en vän såpbubblor. Lite hjälp får de av Karin.Kusinerna Maya och Moa roade sig så att det stod härligt till i poolen. Skönt en dag som denna.Här har varit fullt hus ett tag då det varit många att fira. Sommarvädret har varit på topp så vi har alla njutit av solen och försommaren. Nu står skolavslutningen på tur, så imorgon åker jag ner till Partille för att vara med på Marcus och Moas skolavslutning. Mannen min måste stanna hemma för han har jourpasset. Så han får fira pingsten för sig själv. Men han misströstar inte för på lördag är det dax igen för GP-Speedway på TV. Då glömmer han omvärlden för denna sport. Å denna kväll behöver han inte fundera på vilken tv han får titta på. För nu har han inte mig som pockar på något annat program så han blir helt ensam om stortv:n. *skratt*

12 kommentarer:

 1. God morgon. Grattis till dina små. Haft det ku ser jag. Kram

  SvaraRadera
 2. Man blir glad ända in i hjärtat av alla glada sommarbarnsbilder!! Det är så här barn ska fira födelsedagar, sommarlovsdagar, ja allt vad som firas kan. Barn ska få vara barn, lycklig, nyfikna och älskade. Se nu till att du har rejält med näsdukar med dej ned till Partille, det lär gå åt...(från en som vet...)
  Ha´en bra resa!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så trevligt Ni har..sommartårta och kalas!! Ungar som badar..sommar som den ska vara..förstår att du har fullt upp..Roligt Fullt Upp..kram Karina

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder på födelsedagsbarnen och deras glada ansikten. Bilderna strålar verkligen familjelycka och det ser så härligt ut och dom där tårtorna, så mumsiga!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Åh så mycket härligt firande hos dig!! Viktiga dagar minsann. Lek och stoj och så jordgubbstårta - precis som det ska vara på sommarkalas!!

  SvaraRadera
 6. Vilket kalasande ni haft ett tag nu men vem tackar nej till härliga kalas..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Ser ut som ni haft fina och trevliga födelsedagar. Håller tummarna för att det blir toppenväder när det nu är dags för skolavslutningarna.
  Ha en fin helg! /SA

  SvaraRadera
 8. Du har ju lika många som jag (nästan) att fira!!! Men visst är det härligt att fira på sommaren när man kan vara ute i det ljuvliga vädret!!! Ha det gott!!!! Kram EvaMarie

  SvaraRadera
 9. Jag fick ett nytt HJÄRTA i 50-års Present. :)

  SvaraRadera
 10. Hej Vad trevligt ni verkar ha haft det. Ja jag fyller år i morgon den 14:e. Vi åker snart på semester. Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera
 11. love to suck the oldest boys c--k while baby sucks me

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...