VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 31 maj 2011

Idag fyller min yngsta dotter Karin år.

Liten blir stor! Gud vad tiden flyger iväg, tänk idag har det gått 32 år sedan yngsta dottern såg världens ljus. Konstigt för jag minns det som igår. Annat glömmer eller blandar jag ihop. Kan det var min ålder tro? Nä.. knappast för jag är väl inte så gammal. Fortfarande hmmm.... tjugo? Skojar bara. Men man är ju aldrig äldre än man gör sig så ibland är jag +80 och ibland är jag runt 20 *skratt*. That´s Life!
Men idag så hissar jag flaggan för dig Karin och utbrister i ett fyrfaldigt HURRA! Dina älsklingsblommor får ge dig en vacker ram till ditt vackra ansikte.
Kram från mamma.

9 kommentarer:

 1. Grattis till henne. Kram

  SvaraRadera
 2. Å jag instämmer och klämmer även i med ett litet extra hurra till mamman!! Men kära du, vi är ju inte en dag över trettio, kommer aldrig någonsin att bli det heller...det är bara kropparna som inte fattat det!!
  Ha´det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till karin från oss. Jag fyller 47 den 14:e Juni Hi Hi !!

  SvaraRadera
 4. Grattis till Karin!
  Så sant man blir inte äldre än man gör sig.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Grattis till din dotter i efterskott :)
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 6. Ja grattis säger jag också lite i efterskott till fina dottern. Barnen kommer ifatt oss känns det som. Inte blir vi äldre,hehe...kroppsligen kanske,men i sinnet är vi nog så unga.
  Kramen på dig!

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det konstigt att barnen blir äldre...mendans vi stannar i åldern!!!?? Min yngste fyllde ju 30 förra veckan.....vart tar tiden vägen!!!! Ha de så gott!!! Kram EvaMarie

  SvaraRadera
 8. Gratta dotter så här i efterskott. Ja tänk vad tiden har gått sen man var småbarnsmamma. Undrar vad som hänt däremellan =)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 9. Ett sungande fyrfaldigt HURRA från mig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...