VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 10 maj 2011

MusikOFoto #Eurovision Song Contest

Ikväll går startskottet för årets tävling. Pia-Lotta vill att jag ska lägga ut fyra av mina favoriter eller de som jag tror kommer att bli Europas favoriter. Det får nog bli det senare för jag har ingen speciell just nu som jag sätter högt. Inte ens Sveriges låt gillar jag något särskilt. Tyvärr! Men det gör mina små flickor Maya snart 6 år och Moa snart 7 år. Så vad ger detta för vibbar? Jo en riktig dagispoplåt är vad det är och får nog ingen hög placering i finalen om han nu kommer dit vill säga. Var jag elak nu? Nja... lite kanske. Säger så här då: För Eric Saades skull önskar jag honom all lycka till
Men detta får bli mina bidag:Titta in till Pia-Lotta och lyssna på vad fler tycker.

DEL 2.
Efter det att jag följt uttagningen på TV har jag ändrat mig en smula. Ungerns låt höll jag som klar vinnare innan programmet. Nu dalade den flera placeringar hos mig. Hon sjunger visserligen som en gudinna men .... nej jag vet inte.....
Vad jag däremot vet nu är att Finlans bidrag överraskade stort. Lille Paradis Oskar jag hejar på dig.

11 kommentarer:

 1. Ungern är även en av mina favoriter och Azerbqijan var jag lite osäker på om jag skulle ta med...men det blev inte så. Tyskland och Lena är också bra men inte heller den valde jag. Ser att du lyckats få in Tysklands bidrag två gånger....det var nog inte menats så antar jag:)

  Ha det bra.

  SvaraRadera
 2. Hoppas vi får en röst. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också dina låtar. Främst dom två första eftersom jag har valt likadant. Trean är inte dum den heller.
  Vi får se hur det går.:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Eftersom jag har missat allt på TV så fick jag ju lite smakprov här, och jag är faktiskt lite överraskad, riktigt bra både Ungern och Azerbaijan. Sverige´s låt är nog mer som du skriver, en dagislåt. Tyvärr är det väl inte heller de på dagis som röstar...Men naturligtvis, lycka till Erik!!
  Ha´en bra dag, än så länge sol här...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag samlar på musik på datorn så jag har ca 280 000 låtar allt från 20 tals jazz till rock. Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera
 6. Ska bli spännande och se hur det går för Sverge?!
  Men dom senast åren har det ju inte gott nåt vidare :(
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 7. ParadisOskars låt.. en enkel låt med en ung sångare.. En låt som jag och diggar lite så där:)
  Azarbaijans låt.. växte oxså i mina öron efter andra delsemifinalen.. riktigt bra med en del svenskar inblandade igen :)
  Norge kom ju inte ens med.. men den var ju ganska så traggig när man lyssnat igen.. men det finns sämre låtar. Saades låt tror jag inte är någon vinnare i stora finalen, jag är så himla trött på den, men visst hoppas man för Sveriges skull den ska komma med .. dagislåt.. javisst barnens favorit :)

  Påbörjat morgondagens musiktema .. får se om det är fler som är roade nästa vecka.. för så dåligt som denna har det aldrig varit.. märks tydligt att folk tröttnat på Eurovisions Musiken..
  Ha de gott o så håller vi tummarna i kväll då :)

  SvaraRadera
 8. Håller helt med dig vad gäller Ungern - hennes scenframträdande var uselt. Å andra sidan gillar jag inte finnen heller...

  Men visst är det en del av tjusningen? Att smaken är så olika?

  SvaraRadera
 9. Och det var väl Azerbadjan som vann? Och som är med bland dina fyra! Här har vi en trendspanare av rang, helt klart! Och dagispopen kom ju också med bland de tre bästa om jag förstått det hela rätt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Ja det blev faktiskt ganska spännande ett tag där på nattkröken när Sverige faktiskt låg etta ett tag. Annars är jag måttligt intresserad av detta jippo..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 11. Hej! Vi kollade på annat på TV. Eurovisionstävlingarna var bättre förr på t.ex ABBAs tid.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...