VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 23 maj 2011

FUCK YOU POSTVERKET !!!

Postverket kan lägga ner eller dra åt helvete tycker jag. De går inte att lita på. Detta har jag nu vid flera tillfällen fått erfara.
Jag har sedan jag blivit mormor till fyra barnbarn skickat små paket till dem på bl.a deras namnsdagar. Det har varit mycket uppskattat av dem alla. Det är spännande att få ett paket på posten. Det tyckte jag själv som liten, därför ville jag överraska mina barnbarn på detta sättet också. De första åren fungerade detta possitivt men nu sedan ett år tillbaka har det uppstått "smolk i bägaren ".
Det började med att paketen inte kom fram till den aktuella dagen utan först flera dagar senare trots att jag frankerat med mer frimärken än jag borde. (för säkerhet skull). Då började jag att skicka presenterna flera veckor i förväg bara för att försäkra mig om att de skulle få dem. Det funkade men då fick föräldrarna gömma undan dem tills de blev aktuella att överlämnas. Alltså inget kul kik i brevlådan för de små.

Nu är det dax igen för Posten att klanta sig och detta på bekostnad på mina barnbarn i Nacka. Jag skickade ett paket (som brev) till dem för nio dagar sedan och det har inte kommit fram ännu. Det är helt enkelt borta. Ingen vet var och absolut inte Posten som tagit bra betalt för att utföra denna tjänst. 84 kronor fick jag betala för ett litet brevpaket på 1 kg. Jag lämnade in det till postombudet och fick det vägt och frankerat av kassörskan själv. Allt för att det skulle bli rätt gjort. Hon sa att det skulle komma fram till nästa dag.

Pyttsan att det gjorde! Inte nästa heller eller nästa eller nästa........

Nu är det INGEN som vet var det är och Posten svär sig fria. Jag skulle ha skickat det som ett "riktigt" paket istället säger dom, då skulle de kunna spåra det. Men hade jag gjort det så hade det kostat det dubbla. Å det har jag varken råd eller lust att betala. Tycker faktiskt att 84 kronor är dyrt som det är. Sedan tycker jag att om man betalt denna summa till postverket för att få denna tjänst utförd så ska man också kunna begära att de utför den. För varför ska man annars betala.
Nu är det sista gången som jag skickar något mera överhuvudtaget över Postverket. Nu har de tappat en lång och trogen kund. De har samtidigt gjort två barn och en mormor och morfar MYCKET ledsna.

12 kommentarer:

 1. Fy så jäkla trist, förstår att du är förbannad!

  SvaraRadera
 2. God morgon. Varje gång som jag skickat med posten har det kommit fram. Men jag förstår att du ledsnat. Fråga nästa gång på Bring de gröna om du kan skicka med dom. Kram

  SvaraRadera
 3. Säger som gubben sa i reklamen när dom lade ned postkontorena...
  Ingen riktig post...
  Och allt går ju inte att skicka genom datorn...
  Så himlans tråkigt...

  Usch...usch..

  SvaraRadera
 4. Detta är otroligt tråkigt får man säga
  Känns nästan som de är lättare att åka och lämna paketen själv
  Fy

  SvaraRadera
 5. Försökte flera gånger igår att kommentera om det usla postverket...men jag vet inte om blogger tyckte jag tog i för mycket för ingen kommentar kom fram...men jag tycker lika illa om dom idag!! Så de menar att ju mer man betalar ju säkrare postgång är det?? Ungefär som jag skulle gå till läkare, ju mer jag betalar ju mer noggrann är han...så dåligt!! Sen har man ju lagt ned både pengar och själ i presenten, och ett förväntans fullt barnbarn blir besviket. Hoppas det kommer fram någon gång!!
  Ha´det så gott, och hoppas att du inte blåst bort!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vem tusan skulle inte bli förbaskad på sånt.
  J... a postverk!!!

  SvaraRadera
 7. Kan bara instämma. När vi hyrde hus fick vi varje vecka en massa andras post, till slut orkade jag inte längre utan åkte in till posten och skrev reklamation. Totalt gjorde jag det 10 ggr innan de fattade vinken, så jävla dåligt. Vi fick så mycket post som inte var till oss att man blev helt matt.

  Men när vi fick en ny brevbärerska fungerade det klockrent. Undrar vad det var för fel på karl som dela hos oss från början. Klaga och klaga igen. Gör reklamationer så det står härliga till, ska du se att det blir ändring.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej! Skicka paketet som "REKOMENDERAT" då måste mottagaren lösa ut paketet med id handlingar plus att paketet går att spåra. Nej det var bättre med den gamla posten. Jag gillar INTE dom andra som delar ut post här "BRING". Jag kallar dom för "FUSKPOSTEN" för dom är ju inte den riktiga posten. Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera
 9. Har inte Posten dragit än ????? Dom är ju hur kassa som helst !

  BS Förstår du inte varför jag är förbannad ? Klart jag blir det eftersom ABbloggen för vanligt folk ska lägga ner. Så jävla dåligt, tycker jag det är.

  Tack o lov att jag åtminstone har dig !!! Det klarar jag mig långt på och är tacksam för !!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 10. BS Tack rara !!!! Släpp nu !!! Innan du får amputera tummarna.
  Japp, kände stödet, det där speciellt bra stödet.

  Tack o Puss

  SvaraRadera
 11. Hej Agnetha!

  Hoppas att Du har det gott!
  Själv fick jag ett nytt hjärta Påskafton
  och mår som en Pigg 105-åring.

  Kram
  Stevie

  SvaraRadera
 12. Fy ja vad dåligt! Allt man skickar borde de kunna garantera att det kommer fram, det är ju förfärligt egentligen att vi använder oss av en tjänst hos dom som de liksom inte garanterar att utföra. Hoppas det kommer fram såsmåningom iaf! Man undrar ju om någon snott paketet... Gräsligt isf.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...