VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 29 maj 2011

Det blev Morsdag även för mig..............

Ett blomsterbud kom och lämnade denna vackra bukett till mig idag. Jag är ju också mamma men har mina barn inte runt omkring mig precis, så att få någon uppvaktning en dag som denna hade jag inte alls räknat med. Så den överraskningen blev verkligen stor då taxibilen stannade utanför vårt hus och ställde sina steg till vår dörr.
Jag har två underbara flickor som idag tänkte på sin mamma på ett uppskattat sätt. Tusen tack mina vackra döttrar.


11 kommentarer:

 1. Härligt! Det är just sådan överraskningar som jag gillar! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilka vackra blommor!!!!..förstod att du blev glad..Mors dag ja, det kan vara kul att bli ihågkommen..men skulle mina barn glömma, ja inte hela världen....då påminner jag dem! Mina barn bor också lång ifrån mig, så vi firar sällan denna dag..sonen i Umeå ringde..hahahh det var mormor som påminnt' honom..//Kram Karina

  SvaraRadera
 3. Fina blommor. Jag fick en överraskning, dotter o barnbarnet från Sthlm kom hit. Kram

  SvaraRadera
 4. Underbart var det ju att bli ihågkommen.
  Men vi vet ju var vi har våra barn....
  nära hjärtat...

  SvaraRadera
 5. En sådan överraskning kan man leva länge på...

  SvaraRadera
 6. Vilka fina blommor!
  Förstår att du blev glad :)
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 7. sv: glassmaskin och grilltång.

  SvaraRadera
 8. Det är tanken som räknas....ytterligare ett bevis på det!! Förstår att du gick och småtrallade sen hela dagen, vem skulle inte ha gjort det??!!
  Idag funderar jag starkt på att ta ett allvarssamtal med hon Tone på TV 4:as väder...hon visade en karta med högtyck igår, sol och varmt. Å så vaknar man upp till blåst (som vanligt...) och mulet...
  Ha´en bra måndag!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vad gulligt av dina döttrar,klart dom tänker på sin mamma. Visst blir man glad och rörd av blommor.
  Vad fint du skrev om din mamma,det är svårt när ens kära mamma går bort.Saknaden blir så stor.Min gick bort för sex år sen.Visst var det jobbigt,men hon slapp ifrån alla smärtor och våndor,och det är väl så man får tänka.
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 10. Underbara blommor du fick av dina lika underbara (säkert) döttrar. Dom vet hur man visar uppskattning för sin mamma ! Kramar

  SvaraRadera
 11. Visst blir man glad över såna överraskningar. Jag var inte hemma (torpet) på Mors dag men de ringde båda två och dottern säger sig ha gjort nåt till mig som jag ska få i morgon. Vet inte hur du hängt med om min dotter men det värmer mitt hjärta att hon pysslar och mår bra just nu..
  Kan inte annat än småle åt ditt inlägg om "Post-Värket" för det är ju just där jag jobbar på nätterna.
  Hoppas ingen ser min kommentar till dig nu för då får jag väl sparken.
  En gång var man stolt över att arbeta just här men idag har vi en så fullständigt usel ledning så väldigt lite fungerar som det ska.
  Det gäller inte bara kundernas försändelser utan det gäller också våra löner, ob-tillägg, komptimmar m.m. Var och varannan vecka får man ringa och klaga på sin lön för att det inte stämmer.
  Nog om detta för jag blir så upprörd...

  kram på dig
  Maidi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...