VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 9 augusti 2010

SURTANT!

Jag hatar cigarettrök! Tror bingofolket är de mest inrökta jag träffat på. Nu är jag förstått väldigt besviken och irriterad för ikväll vann jag inget. Djäklar!!:-@

7 kommentarer:

 1. Man kan ju inte vinna hela tiden, ju.....du vann ju en bok alldeles nyss.....klart du skall vinna, synd att du inte vann på bingo i Otterbäcken.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Jag håller fullständigt med dig om rök, fast jag en gång var storrökare! Spelar inte bingo, så jag slipper förlora där i alla fall! :)

  SvaraRadera
 3. Bättre lycka nästa gång.
  Länge sen jag spelat bingolotto även fast jag å Rantafar fick vara med i tv å ta en låda å träffa trevliga människor och Rickhard Olsson och bo tre nätter på kanon hotell i göterborg.
  En upplevelse d med me direktsändning.

  Nästa gång då vinner du.
  Ha d gott å tack för att du följer min blogg.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej. I farten ramlade förbi din trevliga blogg.
  Det där med cigarettrök... inte roligt.
  Bättre lycka i spel nästa gång!
  Ha det fint.

  SvaraRadera
 5. Bättre lycka nästa gång...Det blir säkert desto större vinst...
  Sååå irriterande med rök, säger jag som har en gubbe som röker, men då får han hållas utomhus. Ibland tycker jag folk är lite ouppfostrade när det gäller rökning.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Cigarettrök är bland det värsta som finns!

  SvaraRadera
 7. Sedan jag slutade röka har jag blivit "allergisk" mot cigarettrök. men det hindrar mig inte från att röka cigariller på semestern,hahaha.

  BS Det Är uschfysatansjobbigt detta ! Ibland vill jag ställa ut honom med packning och allt så evigt trött blir jag. Fattar inte varför han ska hålla på så här ? Verkar inte som han begriper att det faktiskt är jag som står för det mesta runt honom, att det är jag som styr upp allt och ser till att han håller sig på rätt köl i livet på diverse vis och sätt, att hans existens här är väldigt beroende av mig. Tror han har nåt fel, men han är inte utredd för någon diagnos.

  Trist med din far att kommunen inte sköter om honom och det runt honom som de borde, det är uselt ! Tänkte de kliva över det sopberg som bildats utanför hans dörr ? Verkar ju inte bättre. Nej, vi kommer garanterat inte att få det lätt när vi är gamla. Nog är det ett skit att man ska bli så man inte kan ta hand om sig själv allt !

  Kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...