VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 28 april 2011

Fotbollskolan i Järla IF har börjat.................

Min Maya har börjat fotbollskola i Järla IF. Undrar om de har förstått att de fått till sig Sveriges nya svar på Marta da Silva. Maya - Marta börjar på bokstaven M också, hur bra kan det bli? Kan ni se hur stjärnan riktigt lyser ovan för huvudet på henne. Detta betyder att något stort är på gång.

Här tycker Maya att de ska börja snart. Hon har ju väntat hela påsken på denna dagen. Kan inte "fröken" bara släppa ut alla de där fina fotbollarna så att de kan börja "kicka" till varandra.


Lite uppvärming måste man ha allra först, trots att temperaturen visar på nästan 20 grader. Så en snabb löprunda beordrades alla spelare att göra. Ingen match om man har mycket spring i benen som denna tjej.

Så var det dags för att öva straffsparkar.Det gick naturligtvis som en dans. Mitt i krysset satte hon den.


Att vila emellanåt är också ett måste. Lite balansövning med bollen passar fint just då.

För att sitta stilla någon längre stund det går inte för sig.

7 kommentarer:

 1. Goddag! Hittade din blog via Fenixmona. Du har en prydlig och trevlig blog som jag kommer besöka. Du skriver i din presentation att du är intresserad av det mediala menar du spöken andar osv ? MVH Janne

  SvaraRadera
 2. Självklart kommer lilla Maya att bli en storstjärna . Om inte i fotboll så är hon väl redan mormors stjärna..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Kul och trevligt inlägg!
  Ha det fortsatt gott! /SA

  SvaraRadera
 4. Hej Tack för besöket! Bara för att retas lite med dig så kan jag berätta att Mediumet Elisabeth Laange från TV4's Det Okända är en av våra vänner och hennes familj har sommarstuga 1km från vårat hus. Så på sommaren ser man henne ofta. He He !! Ha en andlig dag nu !!

  SvaraRadera
 5. BS hahaha, jaa inte är det billigt att ha alla hemma på mat & godsaker. Klart man tar det och själv äter rester för livet utan barn och barnbarn vore inget liv.
  Mina återkommer först när de har semester, de har ändå inte råd att åka någonstans plus att yngsta dotter & man ska ha barn i slutet av juli. Vi kommer heller inte att ha någon semester för maken måste jobba, han är uppsagd sista juni och håller på leta nytt jobb, han har blivit erbjuden 3 jobb än så länge. Så jag oroar mig inte över om han ska få jobb för det får han.

  Orkar knappt laga mat , är helt knäckt efter helgen. Jag måste verkligen fylla på batterierna jag med. Men det var det värt 10 ggr. om.

  Massa kramar

  SvaraRadera
 6. BS Ajsing , inte glömma kramas !!!!!

  KRAMEN !!!!!

  SvaraRadera
 7. Hejsan. Tänk att dom vill spela på en gång. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...