VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 5 april 2011

Söt litet odjur.....................

Katten på bilden är helt oskyldig. Hörde att det skulle bli böter till hundägare som inte plockar upp bajsen efter sina hundar. Nu undrar jag om inte detta skulle gälla alla kattägare också. På min gräsmatta är det hundratals kattskitar med knapp en decimeters mellanrum som nu har kommit fram när snön har smält. Jag äger INGEN katt men runt omkring mig finns många kattägare som inte bryr sig om var deras kattälsklingar gör sina behov. Kanske de tror att bara för de har en kattlåda hemma så skiter de inte någon annanstanns. Hur dumt låter detta? Äckligt och sanitär olägenhet är precis vad det är
Kattskit i trädgården hur äckligt är det på en skala från 0-10. Svar 11!!!
Härliga vårtecken! Eller vad tycker ni andra? Detta är bara en liten del av vår gräsmatta. Jag kan lova att det är lika mycket om inte mer på andra ställen.

13 kommentarer:

 1. Hahaha, såna vårtecken har börjat dyka upp här med och dom blir man inte glad av direkt.

  BS Det kommer att dröja ett tag till innan han får märkeskläder, han har märkeskläder till träning osv.,Men han växer för snabbt för att vi ska kunna hålla på handla märkeskläder till honom.
  Läste ju det hos dig. Det har aldrig varit så enkelt med de här barnen som Soc. säger, nej de säger bara det som är bra och sedan får man hem och brottas med verkligheten och vara förbannad på Soc. att man inte kunnat förbereda sig bättre.
  Förstår om du inte skriver om honom.

  Självklart får du min mailadress. Ska skriva den hos dig.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Fint odjur !

  Har 3 snygga odjur själv.

  SvaraRadera
 3. oh..shit kan man säga..äckligt...kram i allafall och godnatt

  SvaraRadera
 4. Man tycker ju det är äckligt med all hundskit som kommer fram nu. Men katter kan ju springa runt lite varstans och göra ifrån sig,fy farao vad äckligt att ha så på hela gräsmattan.
  Kramiz!

  SvaraRadera
 5. God morgon. Fin katt. Jag har katt, men har aldrig i hans 11 åriga liv sett en ruka på gräsmattan. Kram

  SvaraRadera
 6. Trevligare vårtecken kan man ju ha.... Tyvärr är det nog så att katterna får göra som de vill = skita var de vill utan att hussarna och mattarna blir ålagda att ta upp eländet. Till skillnad mot hundägarna. Kattsprej - är det ngt att prova?

  SvaraRadera
 7. Men va´märkligt! Fast vi har två egna och en friare (katter alltså) så skiter de inte på gräsmattan, finns inte en klutt någonstans va jag kan se. Är de månntro så väluppfostrade så de går ut i skogen...??!! Vet inte hur du ska bli av med eländet till nästa år, har de väl en gång börjat så...inte roligt!!
  Ha´en bra onsdag vännen!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Det bekymmret är du inte ensam om fast grannens katt är expert på att sätta fina dofter här. Ingen "hit" att byta däcken kan jag säga. Men de är ju faslit vackra djur iallafall.

  SvaraRadera
 9. Är det inte en bra idé att gå runt till dina kattgrannar och berätta om problemet

  SvaraRadera
 10. Ja du varför inte införa kattskatt också - det kan jag hålla med dig om. Vårtecken vill man se men inte sådana precis.
  Kramar!

  SvaraRadera
 11. Äntligen...Detta är precis vad jag och min kompis diskuterar för jämnan.
  Vi har inga katter själva men grannarna har och deras katter sitter och skiter i våra rabatter som inte ens mina hundar får göra.
  Jag tar alltid upp skiten efter mina goingar.
  Jag säger till såna som inte gör det jag brukar ropa Du glömde något som din hund lämnad efter sig.
  Katter skulle inte få gå lösa i tättbebyggt område
  Bara på landet.
  De gör inte sina behov hemma utan går till andra.
  Så många dyner jag har fått slänga efter det att katterna ligger på altanen på sommarnätterna.
  jag håller med dig fullständigt.
  Jag är ingen katthatare alls utan det är deras hussar och mattars slapphet som retar mig.
  Jättebra inlägg.....
  Tack för titten hos mig.
  Kramizzzz Mysig helg!!!!!

  SvaraRadera
 12. Ursäkta! "Katter borde inte få gå lösa i tättbebyggt område". Det är så fel. Det här är djurens värld också. Folk, ni lyckliga som har en egen gräsmatta, plocka upp skitarna, för ni har väl förmågan till det! Den art som skitar ner värst på jordklotet borde egentligen skämmas. Men nej. Katter och hundar skiter och hårar ner. Och ja just det... det är ju för många vargar i skogen. Och det är ju hemskt vad många björnar det finns. Nej låt oss människor ta död på alla djur. Det sorgliga är att det är precis vad vi gör. För vi ser inte längre än näsan räcker. När det gäller katter så ska de inte vara inne hela livet. Det är djurplågeri. Att gå i koppel är för de flesta katter också en plåga. Alla ni som kallar er djurvänner. Tänk till för fan.

  Jag plockar hellre bort bajskorvar på gården än att tvingas höra ungar som stojar och hoppar studsmattor i alla granngårdar. Nej, barn borde inte få gå lösa i tättbebyggt område. Inte barnhatare utan det är föräldrarnas slapphet som retar mig.

  Sia, en arg person, trött på otäcka människor.

  SvaraRadera
 13. Very soon this web site will be famous among all blogging
  and site-building viewers, due to it's good content

  Feel free to surf to my page ... cellulite treatment cream

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...