VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 3 april 2011

Nya roller gör att bloggen inte hinns med......

Nu har jag inte hunnit med att skriva något här på en vecka. Före det blev det också lite si och så med detta. Kanske någon undrar om jag tröttnat. Nej då, så är inte fallet utan det är tiden som inte räcker till. Först så är det detta med att våren är i antågande och det är mycket som ploppar upp som ska göras. Vintersaker ska ställas undan och man vill göra fint för våren. Jag vill pynta med nya blommor och nya gardiner och då naturligtvis med tvättade fönster. De är rätt många och av den gamla sorten som man måste skruva isär. Inte roligt men nödvändigt. Sen är det faktiskt ganska skönt att sitta på altanen och känna vårsolen tillsammans med en bra bok och en kopp kaffe. Lat sig en smula efter det man fejat runt som en stolle. Dagarna går rätt så fort. En annan sak som också har tillkommit i vår familj är att vi numera åter är avlastninghem åt en liten pojke. Vi har för några år sedan varit det åt en annan pojke i nästan 12 år. Numera är han så stor och självgående med bättre familjeförhållanden så han klarar sig utan vårt stöd. Den nye lille krabaten som är 3,5 år bara ska vara här hos oss varannan helg nu en tid framöver. Vi har haft en nästan tre veckors inskolning för att göra det så bra som möjligt för honom. Denna helg var det premiär för "sovaöver". Lite pirrigt känndes det allt för oss båda tror jag. Men det gick ganska bra får jag säga. Inget jubel men hyfsat. Vi har för första gången i hans liv besökt vår simhall och det var en stor upplevelse för honom. Lite skrämmande och roligt på samma gång. Jag skulle kunna berätta mycket mer om vår helg tillsammans men jag är ju under sekretess. Så man får väga orden ordentligt nu när jag har ju valt att ha min blogg offentlig

6 kommentarer:

 1. Men oj så otrolig underbart att öppna ert hem för ett litet barn som behöver trygghet.
  Du är en vacker människa.
  Vackra människor bär sånt inom sig så därför kan inte alla se hu god du är.
  Hoppas att allt kommer att gå bra och att ni kommer att trivas ihop.

  Du hade varit inne hos mig precis när jag lagt upp min nattmara på min blogg...det blev en dikt ur hjärtat inatt.
  Skönt att skriva av sig gråten och onda.

  ha det gott och jag bli så glad att du gillar det jag skriver. Tack snälla du, det är sådana som du som får mig att skriva mera.

  SvaraRadera
 2. Underbara människa, vad du ställer upp, tur att det finns folk som du!

  SvaraRadera
 3. Så trevligt att få en liten kille att bli säkrare hemma hos dej. Du har ju mer tid att ge han än om han vore kvar hemma. Kram

  SvaraRadera
 4. Jo jag har nog undrat lite över vart du tagit vägen, men det är som du skriver, ibland blir det lite bloggtorka och sen vill man njuta så innerligt av våren när den äntligen kommer, och det är så mycket annat man vill göra också!
  Så underbar du är som öppnar ditt hem för ett barn som just nu kan behöva extra omtanke och kärlek. Att inte se det som ett besvär utan som ett tillfälle att ge det lilla extra, det är stort! Tror det är många barn som skulle behöva lite extra värme ibland, och synd om många föräldrar som inte orkar riktigt ända ut.
  Ha´nu en riktigt skön måndag, och kul att du är tillbaka!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för den energi du skickade över till mig....Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag själv är ju i en liknande situation med mina 2 barnbarn som bor hos oss på heltid. Det här med sekretessen har jag inte tänkt på. Jag kanske inte heller får säga vad jag vill men det är ju min dotter det handlar om. Hon har gett mig tillåtelse att berätta på bloggen i alla fall.
  Hur som helst så är det otroligt fint av er att ställa upp så här sm ni gör. Det är nog många barn där ute som skulle behöva komma hemifrån ibland.

  Kram Maidi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...