VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 11 april 2011

Jaha så är man ett år äldre igen......

Tänk vad tiden går fort numera. Över en enda natt blev jag ett helt år äldre. Hur kan detta vara möjligt? Vad konstig allt blir när man blir äldre, när man liten så var ett helt år hur lång tid som helst. Mera konstig var ju att man då ville bli äldre. Först ville fylla tretton för att då skulle man bli tonåring. Sedan ville man bli 15 för då fick man köra moppe. Därefter var det 18 år som gällde för då var det körkortet på bil som som hägrade. 20-årsdagen var också en högtid för då blev man myndig.
Den här helgen var det alltså min födelsedag och jag blev firad med att bli bjuden på resturang av Nacka familjen. Fler vänner hade slutit upp och det blev verkligen en riktig överraskning för mig. Åh så roligt det var! Där fanns vännen Lisbeth med familj och min ene gudson Fredrik. Tänk vad stor han blivit, hela 20 år fyller han snart. Å då ÄR han redan myndig. Det blev han ju redan vid 18 år numera. Varför har de ändrat på detta måntro? Extradotterns man Jampe och pojke Lucas var också där. Extradottern var dock inte där för hon befanns sig på en innerbandy turne i Örebro med älsta sonen. Ja så kan det bli ibland. Allt kollliderar.

Lucas fyller år samma dag som mig han blev hela 8 år och tycker säkert att det är jätte lång tid kvar innan han blir 9. Han bjöd på kalas några dagar i förväg och eftersom han ÄLSKAR godis så hade hans mamma gjort en riktig smaskig Godistårta.

Idag så är allt kalasande över och Nackafamiljen har åkt hem till sig. Men en lite familjemedlem fick stanna kvar. Det är lille Erik som ska stanna här hos morfar och mig ända fram till påsk. Han har sovit bredvid mig i natt och har INTE frågat efter mamma eller pappa en enda gång.

8 kommentarer:

 1. Stora gratulationer på födelsedagen!
  Ja, visst är det underligt, det rusar iväg. En aaaning för fort numera, men det är som det är och det är väl meningen.
  Det är den 10:e du fyller, då eller?
  Fina blommor och tårta och allt.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. GRATTIS GRATTIS vännen...inte är det så farligt att bli ett år äldre.
  En ynnest att ha fått uppleva ännu ett år med dom man älskar... =D
  Härligt.
  Och så fick ni behålla lilla Erik...vilken lycka.

  Ha en bra måndag...

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Vi kvinnor är ju som årgångsvin, det vet du ju, blir bara bättre och bättre med åren...Ibland måste jag nästan nypa mej i armen för att fatta hur gammal jag är, för inombords tror jag fortfarande att jag är runt tjugostrecket...å så fick du ju en extra present, en liten prins som stannar kvar.
  Ha´det så gott och njut av prinsdagarna!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis även här. Klart tiden går fortare o fortare för varje år. Kram

  SvaraRadera
 5. Stort Grattis till dig. Vilken härlig godistårta.

  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Grattis igen kära vän..jo som du säger..man fattar inte var åren tar vägen..ingen skillnad på vägen längre..vi blir ju bara goare och mysigare och mer välformade för var dag...kram

  SvaraRadera
 7. Stort grattis en dag i efterskott!!!!!!! Ja du tiden går fort när man har roligt!!!! Vi är ju mitt uppe i livet nu...och det gäller att njuta!!!! Stor kram /EvaMarie

  SvaraRadera
 8. Grattiskramar!!! Åren kan man ju glömma om man vill - men fira är ju alltid roligt, vad det än gäller! Vilka tårtor du förärats!!
  Köper det där med årgångsvinsvarianten som Rigmor skriver. Vi och vinet som bara blir bättre.... :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...