VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 9 januari 2010

Miljonlotteriets "kryddade" vinstplan. FÖRKASTLIGT!!
Ja så står det, vinn din DRÖMVINST! Jag har varit premunant på dessa lotter i ett flertal år men inte har jag kunnat skrapa fram någon drömvinst inte. Vinster har funnits bakom skrapet men bara i form av små belopp på mellan 40:- och 250:- som jag har sparat på ett vinstkonto. De vinster som skulle ha varit aktuella är heller inte aktraktiva för mig. Vad skulle det då ha handlat om. Jo, t.e.x. handukar från Pelle Vävare ( har hela linneslåpet fullt ), mirakeltrasor ( trasor vem vill ha det), reflexvästar ( fick gratis från ICA), personvågar ( vill inte ha reda på den personliga vikten), kastrullset ( nej, nej, nej,) I de bästa fallen fanns en digitalkamera och en högtryckstvätt, men nu är det så att båda dessa saker har vi i vår ägo och är nöjda med dem. Så vad gjorde jag, jo jag sparade mina vinster på ett vinstkonto för att senare kunna lösa ut just de vinster som JAG ville ha.

Idag kom ett nyhetsmail från Miljonlotteriet med den nya Vinstplanen för våren. Där står det att de ”kryddat” vinstplanen med nya och spännande vinster och de lovar att JAG ska hitta just det som jag vill ha. Jag kännde glädjen spira i kroppen, skulle jag nu äntligen kunna lösa in mitt vinstbelopp som med tiden blivit ”ganska” stort till något som passade mig? Jag klickade in mig på länken: VISA NYA VINSTER. Blev glatt överaskad av allt det nya. Här fanns en hel del som jag skulle vilja ha. Till slut hittade jag det jag sökte, ETT SUPERPRESENTKORT som gällde på väldigt många ställen. Nu kunde jag köpa precis det som jag ville ha.Vilken bra ide av lotteriet!!


Lika bra att beställa det på en gång tänkte jag och loggade in mig på deras sida. Efter många klickande på tangentbordet skulle beställningen bara bekräftas av mig men då dök en ”blänkare” upp på skärmen. Denna vinst gäller bara dig som premunerar på lotter i Miljonlotteriet Resan. Va!! Det stod det inget om i mailet som de skickat till mig. Jag som är premunant i ”bara” Miljonlotteriet. Jag har/hade ingen aning om att det fanns fler lotterier i samma lotteri. Jag började att granska den NYA FINA ”KRYDDADE” vinstplanen och upptäckte att de nya kryddorna inte alls gällde mig. Dj….. fa….. vad jag blev och är förb….. Varför skicka en vinstplan till mig som inte gäller för mina lotter. Min glädje förbyttes väldigt snabbt till ren ilska.

Ska nog sluta att spara mina lottvinster där och avsluta min premunation. Kanske jag tar ut varor som jag sedan kan ge bort i presenter framöver istället. Inte riktigt som jag hoppats på, men vad gör man när Fru Fortuna inte vill vara vän med mig.

2 kommentarer:

  1. Blev själv lurad till en prenumation på 3 månader av en försäljare, som sa när jag skrev namn och adress att jag inte förbinder mig till något, och visade också på pappert, och det stog i fett still.Jag ringde miljonlotteriets support samma dag jag fick hem mitt underbara drömpaket som jag inte ens viste jag har beställt!, och det visar sig så klart att jag inte kan avbryta prenumationen fören efter dessa 3 månader, även om jag inte skrapat lotterna och ville skicka tillbaka dom.

    SvaraRadera
  2. Miljonlotteriet ringde min mamma, 83 år gammal och lite halvt förvirrad ibland, och fick henne att ingå ett avtal om lottköp trots att hon är med i NIX-registret. De vägrar att avskriva fakturorna. Miljonlotteriet är ett superskumt företag.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...