VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 2 augusti 2011

Hon fick åka hem igen.........

De skrev ut Maya idag från Mälarsjukhuset. De kunde inte hitta felet på henne och tyckte att hon var alldeles för friskt för att ligga inlagd. Hon hade dock ont i magen ännu då hon åkte därifrån med mamma, pappa och lillebror. Undrar om det kostade Södermanlands landsting för mycket att göra en grundlig undersökning eller var det OK att göra så?
Nu skulle de söka fortsatt vård hemma i Stockholm istället sa doktorn på avdelningen. Vad han då kunde ha gjort var väl att skriva en remiss till SÖS där de har varit förut så att de hade sluppit att börja om från 0 då de kommer hem igen. Nu blir det ny tid på vårdcentralen med undersökning, väntan på remiss från den aktuella doktorn och sedan SÖS (får vi hoppas).
Just nu är hon bättre i magen fast hennes sänka är förhöjd den ligger på 67 så något ÄR ju fel i hennes kropp. Nu befinner de sig i sin husvagn i Malmköping för att packa ihop och fara hemåt senare ikväll eller imorgon. Allt beror på hur det blir med Maya. Har vi tur så är det bara en vanlig tarmvirus och jag en nojjig och gaggig mormor. Men jag älskar mina barnbarn så oerhört mycket och är så rädd att något ska hända dem. Jag önskar dem allt gott i världen. Det onda kan dra till fanders!
Hoppas att det gjort det också.

5 kommentarer:

 1. Det blir nog för henne som för mej, magnerverna. Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas med dig att du bara är en "nojjig och gaggig mormor"...*ler*.
  Sjukvården av i dag blir man aldrig klok på. Varför ska de behöva börja om från början? Låter lite sjukt tycker jag...
  Kram till er! /SA

  SvaraRadera
 3. Ibland förstår man ingenting, och kanske litar man för mycket på dom...??!! Jag som skrev tidigare att hon var på bästa tänkbara ställe i en sådan situation, men det vill jag fortfarande hoppas och tro, att de vet vad de gör. Men man vill ha ett svar på vad det är!! Så jag ansluter nog mej till gänget nojjig och gaggig mormor...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Aha det låter som matförgiftning. Hon kan ha ätit något dåligt kött eller grönsaker då kan man få riktigt ont i magen. Jag gick på skola i Motala en gång i tiden och var boende på skolan. Vi köpte en burk köttfärs till maten och jag blev dödssjuk dagen efter. Jag hade sån värk i magen och sådana diareer så jag blev liggande i en vecka. Hoppas hon snart blir frisk. Ha en god dag !

  SvaraRadera
 5. Jag vet precis hur du känner dig. Mitt äldsta barnbarn blev jättesjuk för några år sedan och jag fick fnatt. Det visade sig sedan att det var Borrelia och ingen hade kollat det förrän jag bad om det..... Det var en lättnad, det kan jag lova....samma som du kommer att känna när ni får reda på att det inte är något farligt! Varma kramar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...