VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 15 augusti 2011

Nu är jag i Göteborg.....

Eller rättare sagt i Partille om man nu ska vara så noga. Jag har åkt i en nostalgivagn med Tågab hit. En inte så komfortabelresa men en upplevelse av 60-tals karaktär vill jag nog säga. Jag blev väl bemött och riskerade inte att bli avslängd av denna personal. Joda, visst hade jag biljett men med SJ kan man ju inte vara så säker.Tur att Bergslagståget trafikerar denna sträcka så att man kan känna sig trygg. Hade allt varnat mannen min att han kanske skulle bli tvungen att hämta hem mig från typ Skövde eller Herrljunga. Idag kan man ju inte vara för säker, eller?
Nere på Sveriges framsida är det "blött", här har det spöregnat inatt. Bilar stod och flöt runt i tunnlar och källarna i en del hus blev fyllda till bredden. Alla skyller på SMHI som inte gjort en tydlig prognos och gått ut med en varning. Men hade det hjälp, regnet hade väl kommit i alla fall. En liten undrar från mig bara.
Tur att min dotter med sin familj bor på höjden i Partille, här kommer det nog aldrig att bli någon översvämning utan här kommer vattnet att forsa neråt E 20 och Sävedalen istället. Att på på en höjd eller en klippa är inte så dumt i alla fall.


8 kommentarer:

 1. Ja, det har tydligen regnat nåt förskräckligt i Gbg området. Och jag säger som du, det hade ju regnat lika mycket om SMHI hade varnat, men det verkar som om man numera alltid vill ha någon att skylla på. Tråkig utveckling.
  Ha det så gott hos din dotter med familj!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Tåg i Bergslagen bruka kunna vara försenade dom oxå iaf i Örebro. Kram

  SvaraRadera
 3. Har bott flera gånger på vandrarhemmet i Partille, ett härligt ställe!

  SvaraRadera
 4. Jag bor i Göteborg, inte alls långt från Partille, fågelvägen och här regnade det, men inte alls mycket. Ett helt vanligt svenskt regn. Otroligt hur lokalt det var. Jag tackar för det! :)

  SvaraRadera
 5. Ja med SJ vet man aldrig,
  kanske de hade sagt att Din biljett inte gäller,
  då den inte var ifrån 1960-talet!
  :)

  SvaraRadera
 6. Hej! Nu har vi kommit hem från våran Västgötaresa. Det började regna i Fredags så vi åkte hem från Tiveden. Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera
 7. Hej Agnetha!!! Länge sen jag skrev någon kommentar men jag är titt som tätt inne här och kikar runt!!!!
  Va härligt att du är i Partille....det skulle jag också vilja vara men sonen med sambo är i Spanien i två veckor nu så jag kommer nog inte ner förrens om nån månad!!! Du går väl och köper världens godaste kulglass....den finns i Partille!!! Ha det gott!!!!Kram EvaMarie

  SvaraRadera
 8. Jag antar att du redan åkt hem igen men hit till Partille är du alltid välkommen...

  Kram Maidi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...