VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 27 augusti 2011

Musik & FotoTema/True Talent/En riktig talangDenna vecka är det favoriter i det nya musikprogrammet True Talent som visas i TV 3 som gäller. Tyvärr Pia-Lotta har jag inte följt detta, men det sista avsnittet i torsdags såg jag och det var lite annorlunda mot tidigare tävlingar. Det fanns några där som jag gillade mycket( Ellinor Asp och Amanda Holmgren) men de har du redan lagt till i ditt inlägg. Så jag tänker vara lokalpatriot och lägga min röst på Sofia Olsson som kommer från mina hemtrakter. Jag tycker hon är bra och har sett henne tidigare i Talang där hon kom långt i tävlingen men lyckades inte ända fram. Nu får vi se hur det kommer att gå för henne här, det ska bli spännande så nu ska jag försöka att följa programmet framöver.
Sedan ska jag be dig Pia-Lotta om ursäkt för att jag inte deltagit i din musikutmaning på ett tag. Men det har varit så mycket annat nu i sommar så tiden har inte funnits. Men nu går vi mot lite höstliknade tider så nu ska jag försöka att delta framöver.
Gå nu in HÄR och lyssna på vad andra tycker om programmet och deltagarna. Kanske de har en klar favorit redan nu.

6 kommentarer:

 1. Ha en trevlig lördagskväll. Här ska snart sovas. Kram

  SvaraRadera
 2. Ja du hon är bra.. många har varit riktigt bra.. jag kom in i andra programmet.. hade totalt missat första omgången. Nu ska det bli spännande i veckan som kommer Tisdag/Onsdag/Torsdag .. sedan final söndag :) Gillar upplägget där att det är inte utseendet som spelar roll.
  Ingen orsak, du behöver inte ursäkta dig.. det är helt frivilligt och sommaren har så mycket annat för många i sitt sköte :) Ha de bäst kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig hon är jättebra! Skulle kunna valt henne också som favorit :)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller sett så mycket. Så därför kör jag en variant denna gång. ;-)
  Jag hoppas att Pialotta återvänder till denna tävling när den pågått ett tag.
  Ellinor var en som jag gillade, karaktär på rösten. Hör man henne igen så kommer jag att minnas Ellinor för den härliga rösten.
  Ditt val var inte heller så dumt. :-)

  SvaraRadera
 5. Hon är absolut bra och jag gillar dessutom låten väldigt mycket.

  SvaraRadera
 6. Nämen! Henne har jag missat....Hur det nu kunde gå till...Bra val av dig *L*

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...