VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 18 februari 2010

Sportlovsbad
Denna vecka har älsta barnbarnet sportlov. Idag har vi spenderat dagen tillsammans med hans tremännigar på vårt badhus. Vi hämtade killarna efter deras skoldag. Vi hade packat en korg med dricka, chokladmuffins och lite andra kakor. Förväntningen var stor hos alla tre, de gillar alla att leka och hoppa i bassängerna.
Men för mig blev det en ny upplevelse denna eftermiddag. Jag fick gå in själv på damernas, killarna skulle byta om på herravdelningen. Älsta tremänningen Adam är 10 år och tycker att han är stor nog att fixa detta själv och tjejerna på min avdelning skulle bryta ihop om han visade sig där. Så summan av summarum blev att både Lucas och Marcus ville följa med Adam. Ja badkläderna kom på och av, men om det blev så mycket tvätt före och efter det vete gudarna. En nyckel försvann men återfanns i en godispåse. Två glömdes bort att återlämnas och får göras imorgon.
Klockan 19:00 åkte vi hemåt igen efter nästan 4 timmars blöta. Alla mycket nöjda själv är jag totalslut!!!

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!
  Att du inte följde med upp på herrarnas istället ;)

  SvaraRadera
 2. Ja pojkarna börjar bli stora nu, lika bra att inse det. Vilka härliga bilder och du lyckades få in dom, GRATTIS! Bloggen blir så mycket mer levande med bilder.. KRAM

  SvaraRadera
 3. Men var var Morfar då!!?? ;-)

  SvaraRadera
 4. Men Karin har du inte hört att det är OS!!!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...