VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 22 februari 2010

Vemodet kommer på besök.


På fredag ska jag och min man på begravning till Rudskoga kyrka. Hans faster har rest till änglarna och vi ska skicka en kondoleans. Jag satt mig ner vid datorn och började leta efter en passande vers att skicka med.
Efter att ha klickat runt bland sparade dikter/verser uppenbarade sig min mammas dokument-texter med bl.a kontaktlistor till kommunen och vårdinrättningar. Hennes dödsannons lyste också stort från skärmen. Nu tog allt stopp och hjärtat fylldes med sorg. Allt kom tillbaka från i våras och sommeras. Min mammas sjukdom, hennes flytt till äldreboendet som hon inte kunde förlika sig med. Hennes död och hennes begravning. Åh vad jag saknar henne, trots att det var en väldig jobbig tid. Mamma drabbades ju av demens så jag fick bli mamma åt min egen mamma.
Mycket av mammas information som jag sparat kan jag radera, men något inom mig säger NEJ.Det lilla som finns kvar får stanna där ett tag till.

4 kommentarer:

 1. Hej Agnetha, roligt att du också tror på änglar. Jag har en hel del vid min säng. Gåvor från vänner som vill att mina behandlingar ska lyckas. Vi syns här i cyberrymden och lycka till med ditt bloggande. Agneta

  SvaraRadera
 2. Hoppas hon slipper träffa en sådan ängel som du har med i förra inlägget

  SvaraRadera
 3. Tror nog att de kan vara kvar med, inte radera dem inte. Ha en fin kväll *kram*

  SvaraRadera
 4. Hej Agnetha, nu så har jag kommit på hur jag ska göra.. Att det ska ta sån tid för mig att fatta teknikens under..*s*..
  Det där med att ha kvar vissa saker, det tror jag beror på att det är så svårt att göra sig av med sånt som förbinder en med den man mist. Det blir en länk på nåt sätt..
  Kram Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...