VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 20 april 2010

LIVRÄDD!

Nu befinner jag mig i Stockholm hos yngsta dottern. Jag kom hit igår med tåget för jag ska hjälpa till lite med barnen då hon ska genomgå denna Gastric Bypass operation. Jag måste medge att jag fortfarande är i det närmaste livrädd.

För en lite stund sedan ringde hon från avdelningen och berättade att nu så skulle de dra ner henne till operationen. Jag fick verkligen hålla band på mina känslor och peppa dottern istället. Jag hörde allt hur gråten satt i halsen på henne. För henne är det inte operationen som är skrämmande, nej för den har hon länge sett fram emot. Utan det är detta med narkosen, är rädd att inte vakna upp igen. Jo det kan man kanske förstå, men för mig är det ingreppet. De ändrar ju om i viktiga kroppsfunktioner.

Idag lämnade jag barnen på dagis för just nu känns det lugnast för dem eftersom jag befinner mig i ett otryggt känslosvall. Föresten vill de båda vara där för de älskar sina fröknar och sitt dagis. Går väl och hämtar dem i eftermiddag efter det jag fått besked från sjukhuset hur det gått.

7 kommentarer:

 1. Hoppas att dte skall gå bra för din dotter, kanske du har hlört något nu. Tänker på er *kram*

  SvaraRadera
 2. Har ju op.ats för min Crohn ett par gånger, hade samma känsla som din dotter om skräcken för narkosen och att kanske inte vakna upp. Givetvis kommer det att gå bra ! Den operationen har gjorts många gånger.Nuförtiden är det en enkel standardop.

  BS Det har du så rätt i, att dispyter kan göra vänskapen otrygg.
  Om jag får kan jag vara din vän, inte ska du sitta där och oroa dig ensam, det är tufft nog ändå. Är som du sjukt rädd att något ska hända mina barn. Kanske skönt att göra nåt praktiskt mitt i all oro, eller ? Att vara där i hennes hem med barnbarnen känns väl ändå något lugnande ? Hoppas det iaf.

  Önskar jag kunde göra nåt för dig så det skulle kännas bättre.

  Ha det gott du med !

  Massor med stöttekramar

  SvaraRadera
 3. Tänker jättemycket på dig. Förstår att du är nervös, men håller tummarna att allt går bra hela vägen. Kramar

  SvaraRadera
 4. Håller alla tummar jag har och skickar massor av positiva vibbar! Kramar

  SvaraRadera
 5. Tänker på er och håller tummarna!

  SvaraRadera
 6. Agneta, det kommer säkert att gå bra allting. De här operationerna görs väldigt ofta idag, så kirurgerna har blivit jätteduktiga på just Gastric Bypass. Klart jag förstår din oro, du är ju mamma! Men snart är det över....

  SvaraRadera
 7. Hoppas allt gick bra o hon vaknade. Att alla unga är rädda för narkosen. Min dotter oxå. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...