VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 6 april 2010

Påskpresent

Detta halsband fick jag av mina barnbarn i helgen. Deras namn finns instannsat där precis som de är i mitt hjärta.. Min yngsta dotter Karin är det som gjort smycket.

12 kommentarer:

 1. Vilken fin present ! Nu blir jag smått avis, nejdå, bara skojar, du är väl unnad allt gott.Förstår om du blir rörd och glad.

  BS Ska pröva kontakta henne, hur jag nu gör det får vi se. Allt som inte skadar är värt att prövas !
  Tack snälla goa för omtanken !

  Många kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig helg du haft, men jag håller med dig det är svårt när tempot är högt. Vilket underbart fint smycke du fått. Härligt att få dina hälsningar jag tror på tankens kraft. Häftig bild du har på erkorren, jag gillar verkligen ekorrar, ser dom ofta i tallen utanför sovrumsfönstret.

  SvaraRadera
 3. har du en mailadress så så skall du få länk till min låsta blogg ... kram N

  SvaraRadera
 4. Det kändes bättre att svara här hos dig. Vem är jag ? Mamma, mormor,hustru, inredningsintresserad, matintresserad, tidigare högpresterande sjuksköterska + människa med minst 10 järn i elden, Nu sjukskriven sedan lång tid, har arbetsprövat 2 ggr. det gick inte,författardrömmar som ligger på is också de pga värken. Tänker och tycker en hel del, varit rädd att knyta vänskapsband har ofta blivit besviken, men har bestämt mig för att våga igen. Min rädsla har gjort att jag tidigare nog kunde uppfattas som vass och kärv, fast jag är raka motsatsen egentligen. Folk gillar att berätta saker för mig om sina liv, utan att jag frågar efter det, är en bra lyssnare. Har bra självkänsla men dåligt självförtroende.Är en knepig typ som känner på mig saker eller vet sånt jag inte fått info. om från nåt håll, om du fattar ? Min mamma som dog i januari ifjol är här av och till och "skrotar" , flyttar saker eller knackar i golv och väggar. Sånt nutcase är jag ! Blev du nåt klokare ?

  BS va? Är jag utan profil ? Jaa, vem är jag ? Vet det knappt själv längre.
  Man får vara frågvis, tillhör själv den sorten. Att du inte orkar läsa bloggen från början undras jag inte på. Har skrivit en hel del.
  Nu när jag fått det ur systemet kan jag skita i bloggtrollet, gött.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Agnetha!! Vilket underbart smycket och vilken fantastisk ide att ge till en mormor/farmor!!!! Jag förstår att du är jättelycklig över detta!! Skulle önska jag hade ett själv!!!!! Ha de så gott!! !Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fin present. Kram

  SvaraRadera
 7. Vilket jättefint smycke! Jag tror säkert att du är mäkta stolt över detta!

  SvaraRadera
 8. Underbart smycke och så fint du fick alla namnen ingraderat oxså:) Förstår du är helglad:)

  SvaraRadera
 9. God morgon.denna bloggen har haft sen höstas.blev utslängd från metro.därför bytte blogg.ha en skön dag.kram

  SvaraRadera
 10. Morn morn! Fin present du fick!Dom från Uddevalla tar det som ett par exta semesterdagar och har hyrt en stuga nära Torekov och ska vara med en annan bloggare som bor där.Kram!

  SvaraRadera
 11. Vilken fin present :) Dåligt med bloggande för min del det sista, men jag har haft koll på er alla andra :) Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...