VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 30 april 2010

MUSIKOFOTOAUTOMATEN

Eurovisionsfestivalen är i centrum för veckans Jukebox.
Gud vilket härligt tema för jag älskar Melodifestivalen!!! Svårt att ta ut favoriter med så MÅÅÅÅNGA sköna låtar. Men jag tänkte till och försökte göra lista kort:


Apres Toi - Vicky Leandros - Eurovision 1972. Då föddes min första dotter och denna låt är fortfarande njutbar. En klassiker!!Eurovision 1979- Israel (Hallelujah) med Milk and Honey. Hallelulia!!!!! nu föddes min andra dotter.


Puppet On A String - Eurovision 1967 med Sandy Shaw håller än idag,Poupée de cire, poupée de son Eurovision 1965 med France Gall
Häääärlig!!!!!!Helena Paparizou - My Number Eurovision Song Contest vinnare 2005

Jag avslutar men Anna Bergendahls This is my live. Den har inte vunnit ännu i den stora tävlingen, och kommer säker inte att göra detta heller. Men för mig är hon en stor vinnare jag ÄLSKAR denna låt. Jag ska verkligen hålla tummarna för henne på tävlingsdagen.

Fler låtar hittar du HÄR

6 kommentarer:

 1. Tack! Du bjuder på en kavalkad av fina låtar..Jag vill önska dej en trevlig fredag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Trevligt och du så många minnen:) Alla de där känner jag igen som segrarlåtar. Så dina barn kom oxså till under denna tiden.. visst är det lycka att kolla in allt från början av varje melodifest.. jag har alltid gjort det så länge sedan jag minns:) Sitter så klart klistrad och hejar på Anna när det är dags.. Så är det en del älskar det här, andra ratar det här .. och kallar det för spektakel;)
  Ha de gott o en fin Valborgshelg:)

  SvaraRadera
 3. Många och fina är dina låtval, och en av dem var mitt val också. Dock har jag bara valt en. Välkommen till mig.

  SvaraRadera
 4. Kul när man har lite minnen från låtarna. Man glömmer så lätt annars. Mycket att välja på i ditt musikval. Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 5. Godmorgon vännen! Musik är härligt! Kramiz

  SvaraRadera
 6. Härliga låtar och fina minnen. Jag har också lite minnen till mina låtar.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...