VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 18 april 2010

Min Oro.

Här på Bloggen stöter man på flera personer som skriver om sitt liv efter att de genom gått en Gastric Bypass operation. Jag har följt dessa människor i deras skrivande för att få mer information än vad jag kunnat läsa mig till på faktasidorna.

Varför detta då undrar någon säkert?

Jo, för att min yngsta dotter ska på tisdag genomgå just en sådan operation och jag tycker att det börjar att kännas nervöst. Många tankar har genomforsat mitt huvud om tänkbara situationer som kan hända. Vetenskapen går ju emot naturläran, man ändrar ju om i den kroppsliga funktionen. Jag är livrädd att det ska gå fel. Fast om man ska tro på statistiken så är den väldigt liten att något sådant ska hända. Men som mamma finns oron alltid där.

Jag har också funderat på om jag har någon skuld i att det blev så här för henne. Hade jag förmycket pulver i vällingflaskan då hon var babies? Gav jag henne fel mat som liten? Fick hon förmycket godis? Ja, listan kan göras hur lång som helst med funderingar. Svar det får jag inga och vad skulle de i såfall hjälpa.

Synd att jag inte kan hitta Bloggar som anhöriga har skrivit om just detta. Det skulle varit skönt att fått dela sina tankar med någon som varit i MIN situation och vet vilka funderingar man har.

Jag tar tåget upp till dottern imorgon eftermiddag för att hjälpa till lite med barnen och att vara behjälplig i största allmänhet.

8 kommentarer:

 1. Du behöver inte alls tänka dom tankarna att det är ert fel, det bara är så, inget att gräva ner sig för. Nu ska jag ju bli small men ändå få njuta av ALL mat men i små mänger. ALLT kommer gå bra. Men jag förstår din oro, kan bara relatera till mina egna och min oro för dom. Är sååå skönt att du kommer upp och kommer finnas här för oss. Känns tryggt! Vi ses imorgon. ÄLSKAR DIG/ER!!!!

  SvaraRadera
 2. Hej Agnetha! Det finns ingen anledning till oro, se det som en längtan och möjlighet i hennes liv istället. Gläds med henne. Jag känner ett flertal som gått igenom denna operation. Dom är så lyckliga idag. Låt bli att skuldbelägga dig. Det är historia inget som du kan påverka ändå.Hon har ju gått igenom graviditeter som också bidrar till ökad vikt.

  Kram på dig " Det här går jättebra..........

  Vännen Monica

  SvaraRadera
 3. God morgon. Jag vill oxå gå igenom den op. Men jag väger för lite trodde min doktor. Men jag hoppas. Du ska se att det går så bra. Kramar

  SvaraRadera
 4. Sita vad har du för BMI? Man ska ha 35> för att få denna operation.

  SvaraRadera
 5. Sänder varma kramar till Karra och dig, självklart kommer det att gå bra. Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna att operationen går bra för din dotter, men det gör det, med all säkerhet!
  Sänder över en massa styrke kramar dig och Karra!

  SvaraRadera
 7. Jag är också en sk. hönsmamma och blir orolig när det är något med barn och barnbarn.
  Din dotter kommer att må fint som snus efter ett tag. Lite tufft nu i början kanske, men hon får ju ett nytt liv. Ert fel?? Släng bort dom tankarna och var glad för att hon får sin chans. Kramar

  SvaraRadera
 8. Vad härligt att du får lite tid med dina barnbarn, och du ska se att allt går bra med dottern också!
  Javisst är det äckligt med spindlar, men jag tyckte den var lite kul! *skratt*

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...