VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 6 april 2010

Tillbaka till vardagen

Ja så har påskhelgen åter passerat. Huset har varit välbesökt av alla barn och barnbarn. Dagarna har försvunnit i turbofart och när kvällarna kommit har jag verkligen kännt mig som den mormor jag är. Ja, trött menar jag, man är inte van vid detta tempo längre. Har svårt att hänga med, men gör så gott man kan. Alla barnbarnen har varit hjärtekärt att få träffa och umgås med. Få krama och pussa på. Jag längtar ju ständigt efter dem när de inte är här.
Men med fyra barn boendes i huset som har olika viljor känns det allt i mormorskroppen när dagen tagit slut. Då vet man med besked att man inte är trettio längre. Man vill så mycket mer än man orkar.

Nu har NÄSTAN alla åkt hem till sitt utan mina två barnbarn från Partille som stannat kvar här hos oss resten av veckan. Marcus har lov från skolan och ville spendera det här hos oss i Värmland. Lillasyster Moa ville också stanna. På fredag kör deras farfar dem hem igen.

4 kommentarer:

 1. God morgon. Nej jag var hemma från blåkulla iår. Dom andra här startade innan jag hann hem från jobbet. Vi har varit o hälsat på våra ist. Kram

  SvaraRadera
 2. BS Tack snälla för tipset !
  Nej, jag tycker inte det är flummigt, jag är ingen som tror blint bara på skolmedicin. Tror även på sånt man inte kan förklara, har en sån ådra själv också. Jaa, inte healing, men annat.
  Ska försöka förmå mig att ringa, det har liksom blivit ett hinder för mig. Kan ringa de närmaste, att ringa andra är värre.

  Kramar och tack igen, ska kolla hos dig på detta

  SvaraRadera
 3. Ja, jag fick bara upp blanka sidor själv och blev lite orolig att hela bloggen gått åt fanders, vete tusan vad det var för mysko

  jag bytte webläsare eller vad det nu heter till explorer 8 om det kan ha varit det

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...