VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 12 januari 2011

Nu är glad julen slut, slut, slut.......

Julegranen dansas ut, ut ut. Men till nästa år igen kommer han vår gamle vän ...............
Idag på Knut-dagen har jag dansat ut julen tillsammans med dammsugaren och dammtrasan. Mina bästa/värsta vänner. Man kan tolka det olika. Bästa för att de är ett jättebra hjälpmedel då det ska städas. Värsta för man vill inte umgås med dem i onödan. Städa är inte min favoritsysselsättning faktiskt!
Men idag fick det bli så ialla fall. Allt vad julen heter har plockats ner i kartonger och påsar. Har sagt adjö till tomten och julebocken men lovat att de ska få komma fram nästa jul igen. Tills det ska de få vila ute i boden tillsammans med allt det andra.
Nu var det ju inte så lätt att komma dit ut med lasset heller. Ingen väg fanns skottad fram till boden. Där har vi ju inte varit sedan advent då vi plockade in alltsammans. Så det var bara att spotta i händerna och plocka fram snöskyffeln och börja att skotta sig fram. Nu var det riktigt tungt. Snön hade packat till sig så nu tog det på krafterna. Pust..stön..pust..stön. Men är man envis så når man målet så småningom om än så genomsvettig och ett hjärta som slår dubbelslag.


Sedana blev det en tur till tippen med allt skräp som samlats ute i garaget efter helgernas firanden. Tycker själv att jag varit MYCKET kreativ idag!!
Imorgon åker vi till Nacka för att se till Maya och Erik några dagar. Dottern och mågen ska på Tallinkryssning tillsammans med extradottern och hennes man. Jag fick ett erbjudande på posten före jul om att åka på denna kryss, men jag blir så lätt sjösjuk så jag överlät biljetten istället.Tyckte att det var lika bra, dummt att utmana ödet.
Eftersom vår pelletspanna inte går att lita på, så ska bonussonen bo här medans vi är borta. Tur att det finns resurspersonal som kan täcka upp för oss då det behövs. *skratt*Attan också jag tog visst fel på dag. Knut är ju imorgon (torsdag), men nu är det som det är. FÄRDIGSTÄDAT!

8 kommentarer:

 1. Vad skönt att dansa ut julesakerna,,och dansa in vårkänslorna!! Vad bra med bonusar som är bra att ha!! Gulligt av dig att överlåta kryssen till exradotra...Ha så mysigt med Barnen de söta// Kram Karina

  SvaraRadera
 2. God morgon. Idag är det väl Knut dagen. Men jag hade den i söndags som tur är. Blev ju sjul. Må så gott. Kram

  SvaraRadera
 3. Attans också Sita jag tog fel på dag. Kunde ju ha vilat mig igår då. Anledningen var nog den att jag hade den gamla almanackan kvar vid datorn. Hoppas du mår bättre!

  SvaraRadera
 4. Tycker det är lite tråkigt att julen redan är slut :( men som tur är kommer den snart åter :)
  Ha en bra dag!
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Skönt för dig att då fått det gjort. Spela roll vilken dag det är knut - borta är det och det var ju det som var meningen, haha. Du har varit riktigt duktig måste jag säga.Jag har hittills bara tagit bort det som är synligt i fönstren.
  Ha en fin dag! Kramar!

  SvaraRadera
 6. Inte så kinkigt egentligen...bara att ta det när beslutet har mognat! I år fanns ett visst motstånd, men nu är det borta...
  Nej, Turkiet blir det inte förrän i maj, denna resa går till puerto Rico...Kramiz

  SvaraRadera
 7. Alla julsaker förrutom stakarna åkte bort redan i mellandagarna här hos mig. Jag har också umgåtts med min bästa vän dammsugaren idag. Med två långhåriga madammer i hushållet måste man dra över med den titt som tätt.
  Här i Partille är det numera ganska halt men välkommen i alla fall.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 8. Kommer med en fredagskram. Tror inte att jag har gjort det i dag annars så blir det 2 stycken då. KRAM!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...