VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 6 januari 2011

Nu flyttar jag!

Tillbaks till mitt eget sovrum. Har ju lånat ut det till Nackafamiljen ända sedan julafton. Men nu har de fart vidare på sin helgsemester till vänner i Göteborg och Partillefamiljen roar sig som bekant nere i Thailand.
Så nu är gubben min och jag alldeles själva i hela huset. Vi har fått lämnat extrasängarna inne på kontoret och ska åter få sova i våra egna sköna sängar. Mmmmm....!!!
Ordningen är återställd.
Måste faktiskt säga att jag är ganska mör i kroppen efter att ha haft ungarna här ända sedan före julen. Roligt? Javisst! Men det är nu bevisat att åldern tar ut sin rätt. Man har definitivt inte samma toleransnivå och ork som då man var i 30-40-årsåldern. Gud nu låter jag som en riktig gammal kärring och DET är jag ju inte, inte än på MÅNGA år. Bara en lite lätt ålderstigen mormor, som tycker att det blir väldigt rörigt då våra grejer inte finns på sin vanliga plats. Att soffan hela tiden är upptagen så att han får "knö" ner sig i en inte helt komfortabel stol. Att det är mycket jobbigt att knipa igen då nöden gör sig påmind och då alla toaletterna är upptagna. Ja, det där med att knipa har blivit svårare med åldern också. var ju inte så duktig med de övningarna( kniiip...kniiip...kniiip..) efter barnafödandet. *skratt*
Som sagt var ska jag nu entra min sköna säng och sova en Törnrosa sömn, inte i hundra år men väl i så där 10-12 timmar. Inga barnbarn som vaknar i ottan och väcker mig. nu är det som vanligt igen.
Lite sorgset naturligtvis för jag älskar alla de mina och kommer ganska snart att sakna dem igen men just nu behöver jag VILA!

3 kommentarer:

 1. God morgon. Nu stövlar jag in o väcker dej. Sjusovare. 10-12 timmar nä det har jag sällan sovit, kke 7. Ha en bra tyst dag. Kram

  SvaraRadera
 2. Men visst är det så! Man ser fram emot det hela, och sen blir det lite pyspunka på vägen...jag har ju mina så nära så det blir sällan sådär intensivt, tack och lov. Vi som har bara en toalett...Eftersom min äldsta dotter bor själv med sina fyra barn så försöker vi hjälpa till så mycket det går, men ofta tar jag bara ett barn i taget, så att de får egen tid. Men det är ju omöjligt om man har långa avstånd. En sak som jag tänkt på när man haft dem, varför i himmelens namn skriver man inte ned allt underbart och dråpligt de säger??
  Ha nu en riktigt skön och lugn dag, njut av sängen och att du har hela soffan för dej själv!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen det där,det är jätteroligt att ha dom små liven, men visst blir man trött.
  Man längtar till den riktiga våren när det blir såna här dagar,
  Kram vännen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...