VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 23 februari 2011

ABC Wednesday / F

Wow, I've been thinking almost all day on what I had for any photo that was used to make this week's challenge in the Letter blog. After I looked again my refinement of the images popped all of a sudden the image of the small loan dog Fridolf up. Yes, it is clear that he will be with.
.Take a look HERE and see what the others have found for the challenges.

4 kommentarer:

 1. He's very cute. Loaner huh?
  Donna - ABC Team

  SvaraRadera
 2. FLUFFY, too!
  ROG, ABC Wednesday team

  SvaraRadera
 3. Norrköping den 25 februari 2011
  Hej Agneta,
  Oj, vilken söt vove! Namnet passar F-vecka perfekt!

  Förlåt att jag är så sen med att besvara din fråga. Du ställde en fråga i en kommentar för flera veckor (månader?) sedan, som jag gärna vill besvara:

  Varför har jag en engelskspråkig blog? Min första blogg var på svenska. Sedan lekte jag med en två-språkig lösning med parallella texter. Jag blev nyfiken på Entrecard och ville ha en blog med i deras system för att få fler besökare. Men man fick inte ha en blogg på något annat språk än ENGELSKA och bara en enbart ENGELSKspråkig blogg. Det var ett svår beslut, men jag bestämde mig för att klyva min blogg i tu och döpte om den engelskspråkiga bloggen till det mera engelskklingande namnet Anna's Adornments. (Anna var min mormors mors namn. Jag ville hedra hennes minne) Min styvmoderligt behandlade svenskspråkiga blogg heter Tinas smycken.
  Annas blogg och Etsybutiken med samma namn har visst fått en del uppmärksamhet, tack vare att den engelspråkiga världen är så stor jämfört med lilla Sverige.

  Men jag kommer att göra mera med mina svenskspråkiga sidor vad det lider. Jag skulle behöva fler kunder lokalt. Den dyra frakten till avlägsna länder gör det svårare att sälja mina varor. Frakt inom Sverige är billigare, trots att man måste debitera moms.

  Men just nu har jag för lite tid att ägna mig åt någon av bloggarna. Nästa vecka vet jag inte huruvida jag kommer att blogga alls. Jag måste skaffa en ny bostad och planera flytten. Det finns hur mycket som helst att göra här hemma. Så mina sidor på Nätet får vänta en tid.

  Tack för att du frågar!

  Varma hälsningar och kramar från
  Anna (egentligen heter jag Christina Wigren, men namnet 'Anna' har varit ett bra val som bloggsignatur. Det är lätt för vilka som helst i världen att förstå.)

  Anna's ABC-F and AT-T: Tooth-Faerie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...