VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 25 februari 2011

Jag har fått celebert besök från det kungliga Nacka.

Ikväll kom yngsta dottern och mina två barnbarn Erik och Maya på besök. Åh så roligt att se dem igen. Nu duggar det tätt med fin besöken. För fjorton dagar sedan kom Marcus resandes hit alldeles själv med tåg.Då hade han sportlov. Nu är det Stockholmarnas tur att ha lov, så kanske Maya ska stanna kvar till veckan. Hon har lite beslutsångest, för lite "mammig" har hon blivit med åren. Tänk då hon var riktigt liten stannade hon i flera veckor och brydde sig inte alls om att mamma o pappa for hem igen. Hur det kan bli. Men hon vill ju så gärna så vi får verkligen försöka att peppa henne.
Imorgon ska vi gå på teater och se föreställningen I MUMINDALEN som spelas här. Erik ska följa med och det är första gången han går på teater. Hoppas att han inte blir rädd utan kan ta till sig föreställningen på ett roligt sätt. Synd om någon måste gå ut med honom.
Detta med Mumindalen är lite speciellt för barnen då avdelningarna på deras förskola är namngivna efter de olika figurerna i Tove Janssons förtrollade sagovärld. Maya går på Hemulen, Erik är jag inte riktig säker på vad hans avdelning heter, kanske är det Lilla My.
Jag kan ju inte fråga nu heller för de liggar alla däckade i ena gästrummet och sover. De var alla trötta efter en dag på jobb och förskola.
Jag ska också gå till sängs nu för imorgon blir det ingen sjusovardag. Då blir jag väckt i ottan av mina busiga och gosiga Nackabarnbarn.

2 kommentarer:

  1. Oj vilka godingar!!! Vilken härlig vecka du har framför dig! Här har även mina barnbarn sportlov den kommande veckan, men Norbergarna åker till fjällen och Avestafamiljen har ledigt för att kunna göra något kul....och jag jobbar!!!! Ha det gott o njut av "livets efterrätt"/Kram /EvaMarie

    SvaraRadera
  2. Mysigt med barnbarn på besök :)
    Önskar dig en underbar Lördag!
    Kramen♥

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...