VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 14 februari 2011

ALLA HJÄRTANSDAG och Barnbarnbesök.Idag vill jag skicka tusen kramar och ett överfullt kärlekshjärta ( så fullt att det har blivit två) till min man, mina barn, mina barnbarn och naturligtvis till alla mina vänner också. Hoppas att er dag blir en bra sådan med mycket värme och kärlek.

Något som händer här hos mig idag är att stora pojken (Marcus 9 år) kommer på besök. Han har sportlov så han ville åka till mormor och morfar. Att han kommer åkandes hit är inget konstigt alls utan det stora i detta är att han ska åka hit ALLDELES ENSAM för första gången. Han kommer med tåget från Göteborg efter lunch men jag kommer att vara så orolig innan han är här. Visserligen går det direkt så han kommer inte att behöva byta tåg. Men vad händer om det blir något vajsing hos SJ igen. Det är ju inte första gången det sker i så fall. Nu får ni hålla tummarna tillsammans med mig för att detta ska gå bra.

Han själv ser fram emot detta. Vi har vid flera tillfällen pratat om att han kan komma själv och inte behöva vänta på att det ska passa mamma och pappa. Att han kunde ta bussen som då gick direkt. Nu när han äntligen fick lov av sina föräldrar till denna resa ja då gick det inte en direktbuss längre. Så nu var det bara SJ som stod för den tjänsten. Så HALLÅ SJ nu sköter du dig, för nu har du GULD i lasten.

11 kommentarer:

 1. Hoppas att allt går bra på tåget och att barnbarnet kommer fram till väntande mormor..
  Ha en trevlig ALLA HJÄRTANS DAG...

  Kramen.

  SvaraRadera
 2. Vad duktig han är, lille vännen ! Hoppas, hoppas SJ sköter sig nu. Roligt att han vill komma själv.Man blir så varm i hjärtat av de här små hjärtegrynen.

  BS Självklart !
  Det finns gott om idioter.

  Tack vännen !

  Tusen varma kramar

  SvaraRadera
 3. Så trevligt att få barnbarnet på besök. Ha en trevlig tid med han. Kram

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en fin varm god glad Alla Hjärtansdag också!! Så roligt att barnbarnet kommer farandes på tåget själv..så stolt han ska vara!! Mysigt för er!! Ha det så väldigt mycket trevligt..Lycka är Barnbarn som vill komma till farmor/mormor..Kram Karina

  SvaraRadera
 5. Nä men, tur som du säger att vi har mobiler nuförtiden. Skönt att han kom till dig nu!

  SvaraRadera
 6. Så kul att du får barnbarnet på besök. Sist min 9-åriga lilla Liam sov hos mig så skulle han absolut åka buss hem själv och det gick jättebra. Hoppas att du har haft en fin dag. Kramar!

  SvaraRadera
 7. Toppentoppen för både er och killen!
  Hjärtekram!

  SvaraRadera
 8. Åh jag förstår att det var nervöst, jag hade med kört till Degerfors, utan tvekan!!
  Tack tack för snäll kommentar och hoppas att ni haft en riktigt härlig dag idag!!

  SvaraRadera
 9. Härligt när småttingarna vill komma på besök! Spännande med egen tågresa! Hoppas SJ skötte sig ordentligt så att lillkillen inte blir avskräckt...

  SvaraRadera
 10. BS Men lillstackarn då ! Det kunde man ju räkna ut att tågeländet inte skulle gå som det borde. Attans !!! Jaha, då har du fått dig en extra biltur idag då. Hoppas turen gick bra och ni har myst och haft härligt idag.

  Maaaassa kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...